WerkTalent

Bijrijder/Belader | Startsalaris vanaf EUR2170,- per maand

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een bekend en gezellig bedrijf dat samen werkt met verschillende gemeentes om ervoor te zorgen dat we een schoon en veilig milieu hebben in Nederland. Verder zijn zij actief in de regio Gouda, Zuidplas, Alphen en Krimpen en hebben zij verschillende opstart locaties.

Binnen deze organisatie hangt een leuke werksfeer en zorgen zij goed voor het personeel, zo zorgen zij voor werkkleding, kan je lunch kopen in de kantine en hebben zij jaarlijks een BBQ en sinterklaasfeest! Verder bieden ze ook veel verschillende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zodat jij niet altijd het zelfde werk hoeft te doen!

Let Op! De hoofd locatie zit gevestigd in Moordrecht/Gouda en het moet voor jou mogelijk zijn om hier naartoe te kunnen komen vanaf 7 uur 's ochtends.

Functieomschrijving
Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Iedere dag start je samen met alle collega's op de locatie in Moordrecht. Hier trek je je kleding aan, drink je een bak koffie en kijk je op de planning waar je heen gaat vandaag en met welke collega's. Je gaat op pad met een chauffeur en collega belader om in de wijk het afval in te zamelen. Dit afval zit verpakt in zakken of in containers en jij zorgt ervoor dat de buurt schoon achter blijft. Jij als belader bent onmisbaar dus!

Als belader ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar, maar fulltime kan zeker ook. Als belader begin je iedere dag tussen 07.00 en 07:30 uur uur, dit betekent dat je in de middag al klaar bent rond 15:00 - 15:30 uur. Zo houdt je genoeg vrije tijd over voor andere leuke dingen!

Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel bent. Over het algemeen werk je voornamelijk van maandag t/m vrijdag, maar heel af en toe wordt er ook in de avond of een zaterdag gewerkt. Deze diensten kan je overigens ook gebruiken om extra uren te werken!

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Gouda, Moordrecht, Zuidplas, Waddinxveen, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen/steden;
- Jij beheerst de Nederlandse taal;
- Je bent betrouwbaar en heb jij geen moeite met vroeg opstaan en op tijd komen;
- In het bezit van een VCA certificaat of bereidt om deze te behalen;
- Geen probleem met fysiek werk en buiten werken in alle weersomstandigheden.
- Jij bent op zoek naar een vaste baan waar je voor langere tijd aan de slag kan.

Arbeidsvoorwaarden
- Een start salaris van EUR12,48 bruto per uur vanaf 18 jaar;
- Reiskostenvergoeding van EUR 0,19 per km voor iedereen;
- De mogelijkheid om jouw VCA diploma te behalen op kosten van WerkTalent;
- Een parttime of fulltime baan;
- 140% toeslag op zaterdag
- Een baan waar je direct aan de slag kan!
- Doorgroeimogelijkheden in salaris;
- Opleidingsmogelijkheden tot chauffeur;
- Na 6mnd een contract bij de werkgever zelf (bij goed functioneren).

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent