Luba Uitzendbureau

Teamleider productie

Details van de functie

Logo Over het werk

Als teamleider productie ga je aan de slag op de afdeling 'Hotel'. Hier ben jij samen met een directe collega verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en afstemmen van de werkzaamheden. Je werkt op de afdeling 'Hotel' waar lakens, dekbedden en dekbedhoezen na de wassing klaar worden gemaakt voor de levering naar hotels. Jij motiveert het team, houdt de productiviteit in de gaten en werkt ongeveer 25% van de tijd mee op de vloer; zo blijf je het beste in contact met de medewerkers.

Wat wij bieden

  • Een leuke fulltime functie (36 uur) in de dagdienst
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Gezellige collega's binnen een internationale omgeving
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in een teamleidersrol
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt een praktische werkinstelling en bent stressbestendig

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een grote speler in de textiel, actief in heel Europa. Op deze grote locatie in Utrecht werk je met een flink aantal collega's en steekt iedereen zijn handen uit de mouwen, ook de directeur staat op de werkvloer! Er wordt veel aandacht besteed aan teambuilding en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je werkt samen met vele collega's met verschillende nationaliteiten; het is dus een pré als je Engels spreekt. Er wordt hard gewerkt, maar is ook zeker ruimte voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau