City 360

Handhaver Integraal Regio Zuid Holland parttime / fulltime

Details van de functie

Logo Maak jij graag het verschil als het komt op veiligheid en handhaving? Lees dan verder!

Functieomschrijving

?2020 was misschien wel hét jaar van de handhaver. Meer dan ooit is duidelijk geworden hoe waardevol hun werk is. Zij treden op om buurten en wijken veilig en leefbaar te houden. Handhavers zijn allang geen veredelde stadswachten meer. Het zijn gerespecteerde toezichthouders. De oren en ogen van de gemeente, jeugdwerkers, wijkteams en partner van de politie.? ? Quote van wethouder Hilbert Bredemeijer (Buitenruimte), december 2020.

Wat ga je doen als fulltime boa integraal?

Handhavers bewaken de leefbaarheid in de regio Zuid Holland. Zij spreken bewoners en bezoekers aan op regels en wetten en treden op als dat nodig is. Het werkgebied is heel breed: van woonwagens tot hondenoverlast en van parkeren tot rommel op straat. Om de handhavingsorganisatie verder te versterken en uit te breiden en de leefbaarheid te verbeteren zoeken wij medior handhavers.

Als handhaver in de regio Zuid Holland heb je veel bevoegdheden om de leefbaarheid in de gemeente te vergroten. Je krijgt samen met je teamcollega?s een eigen wijk toegewezen. Samen ga je de straat op en voer je surveillance en gerichte acties uit. Bijvoorbeeld op het gebied van hondenbeleid, afval en parkeren of bij evenementen. Als je een overtreding ziet, spreek je mensen daarop aan. Indien nodig maak je gebruik van jouw opsporingsbevoegdheid. Je maakt processen-verbaal op, zowel bestuurlijke
 • als strafrechtelijke procesverbalen. Naast handhavende taken heb je ook een signaleringsfunctie in de stad: jij bent de ogen en oren van de organisatie op het gebied van leefbaarheid.

  Als je een probleem ziet, draag je oplossingen aan om het aan te pakken. Ook geef je voorlichting en verstrek je informatie aan burgers en ondernemers. Denk aan het werk dat dienst Stadsbeheer uitvoert en de afspraken, de wet

  -en regelgeving waar jij op toeziet. Daarnaast begeleid je binnen je eigen team stagiaires, ook op straat. Dit alles in nauwe samenwerking met de politie.

  Door efficiënt samen te werken met collega?s binnen de gemeente en daarbuiten, versterken we elkaar. Zo werk je direct mee aan het schoon, heel en leefbaar houden van de stad.

  Als Fulltime BOA integraal ga je geen uitdaging uit de weg. Onder alle omstandigheden blijf je rustig en consequent. Je kan goed de-escalerend optreden, werkt het liefst in de buitenlucht en draagt goede zorg voor een leefbare omgeving. Je past regels en voorschriften zorgvuldig en correct toe en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Kortom, je bent in staat tactvol en servicegericht op te treden. Daarnaast durf je kritisch naar je eigen gedrag te kijken, deel je graag kennis, bent collegiaal en pakt je verantwoordelijkheid.

  Verder wordt van je verwacht dat je bereid bent om onregelmatige diensten te draaien en beschikt over een goede mentale en fysieke conditie.

  Je herkent jezelf dan ook in deze competenties:

  -Samenwerken;
 • Integer;
 • Besluitvaardig;
 • Energiek;
 • Flexibel.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van Trigion City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan de functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek nemen de recruiter en projectmanager onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Na het sollicitatiegesprek heb je een gesprek met een teammanager van de regio Zuid Holland. Als het resultaat van het gesprek positief is, mag jij starten in de regio Zuid Holland!

Over Trigion City 360

Werken bij Trigion City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij Trigion City 360, werk je direct samen met je collega?s in de gemeente. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op den duur in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Trigion City 360 is onderdeel van Trigion Safety Group.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
 • Een salaris van minimaal ?2.010,
 • en maximaal ?3.018,
 • bruto per maand op basis van een volledige (36-urige) werkweek (schaal 6);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag in verband met onregelmatige werktijden;
 • Een baan van 24 uur tot 36 uur per week;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen zoals Toezichthouder Alcoholwet;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 en bij onze opdrachtgevers.
 • Is er een match en ken je een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?1.250,
 • netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA
 • getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus ?200,
 • netto zijn.

Wie je bent

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
 • Het diploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) inclusief de toets in het kader van de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing 3 (RTGB3) of bereidheid om deze te behalen;
 • Een EHBO diploma of bereidheid om deze te behalen;
 • Bereidheid om je te laten vaccineren tegen tetanus en Hepatitis A en B;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring als integrale of wijk-boa is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Parttime / Fulltime BOA Integraal Regio Zuid Holland door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360