Luba Uitzendbureau

Coördinator linnenkamer

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ga jij aan de slag met het aanbrengen van structuur en behouden van overzicht op de afdeling. Hier worden de verschillende producten gelabeld en voorzien van een chip. Daarnaast controleer je binnenkomende goederen, onderhoud je contact met teamleiders en houd de administratie bij middels Excel. Je werkt in een klein team met 3 collega's en zorgt ervoor dat de werkzaamheden worden verdeeld en op de juiste manier worden uitgevoerd.

Wat wij bieden

  • Een leuke functie binnen een klein, informeel team
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wat wij vragen

  • Je spreekt goed Nederlands of Engels
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar
  • Je beschikt over de basis computervaardigheden

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een grote speler in de textiel, actief in heel Europa. Op deze grote locatie in Utrecht werk je met een flink aantal collega's en steekt iedereen zijn handen uit de mouwen, ook de directeur staat op de werkvloer! Er wordt veel aandacht besteed aan teambuilding en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je werkt samen met vele collega's met verschillende nationaliteiten; het is dus een pré als je Engels spreekt. Er wordt hard gewerkt, maar is ook zeker ruimte voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau