Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over het werk

Als werkvoorbereider ben je ervoor verantwoordelijk dat de filiaalorders tijdig en op de juiste manier worden doorgezet naar de logistiek medewerkers. Je bewaakt hierbij de dagelijkse voortgang van de processen en signaleert afwijkingen. Werkzaamheden die hierbij voor kunnen komen zijn: voorraad toewijzen en controleren van de orders, de orders uitzetten voor verzameling, erop toezien dat de planning van het productieproces behaald wordt en dat dit overeen komt met het opgestelde vervoersplan. Daarbij houd je de afdeling productie ook op de hoogte.

Al met al is dit een hele diverse functie waarbij jij deels verantwoordelijk bent voor de voorbereidende werkzaamheden, zodat de uitvoerende krachten aan de slag kunnen. Maar daarnaast ben je ook de spil tussen de diverse afdelingen (productie en expeditie).

Wat wij bieden

  • Je komt te werken in een hecht en gezellig team
  • Dit bedrijf vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Daarom vinden ze het belangrijk dat het personeel zich goed voelt en wordt er aandacht aan je besteed en naar je geluisterd
  • Een marktconform salaris
  • Uitzicht tot vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in de logistiek, het liefst in een soortgelijke functie
  • Een mbo-4 opleiding in de richting van logistiek
  • Je kunt goed overweg met diverse computersystemen
  • Naast dat je nauwkeurig en kwaliteitsgericht werkt, ben je resultaatgericht en hebt een probleemoplossend vermogen
  • Je bent communicatief sterk, aangezien je schakelt tussen diverse partijen

Over het bedrijf

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau