Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
9 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit bedrijf houdt zich bezig met de distributie voor supermarkten. In de logistiek zijn er verschillende functies, zoals: orderpickers, reachtruckers en expeditie medewerkers. Heb jij ervaring in de logistiek of wil je dit graag op doen? Solliciteer dan snel!

Als logistiek medewerker ben jij er medeverantwoordelijk voor dat de supermarkten vol liggen met allerlei producten. Voordat de producten in de winkel komen te liggen, heb jij ze al in je handen gehad, namelijk in het distributiecentrum. De reachtruckers zijn ervoor verantwoordelijk dat de voorraden die binnenkomen op de juiste plek in het magazijn gezet worden. De binnenkomende goederen worden gescand en naar de juiste locatie gebracht. Vervolgens kunnen de orderpickers met deze producten aan de slag. In deze functie houd jij je bezig met het gereedstellen van de goederen en zorgen ervoor dat deze in de juiste hoeveelheden bij elkaar gezocht worden. Dit kunnen verschillende producten zijn: producten die in de aanbieding zijn, producten die niet elke dag opnieuw naar de supermarkt geleverd hoeven worden of producten die juist op de gekoelde of versafdeling thuis horen. Je komt te werken op één van deze afdelingen. De expeditie medewerkers zijn ervoor verantwoordelijk dat de gepickte producten klaargezet worden voor verzending. In deze functie heb je ook contact met de chauffeurs, en daarom is het van belang dat je in deze functie goed Nederlands spreekt en communicatief sterk bent.

Wat wij bieden

  • Je bent op zoek naar een baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Een marktconform salaris
  • Je komt te werken bij in een fijn bedrijf

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in de logistiek of wil deze ervaring graag op doen
  • Indien je in aanmerking wil komen voor de functie van reachtrucker, is het belangrijk om in het bezit te zijn van een reachtruckcertificaat en ervaring te hebben op de reachtruck
  • Dit bedrijf is ook open in de weekenden en in de avonduren, waardoor er ook van jou wordt verwacht dat je hierin flexibel bent
  • In het bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau