Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker 3-ploegen

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij houdt van die afwisseling: de ene keer vroeg werken en dan weer wat later op de dag. Deze baan in 3-ploegen past daarom ook erg goed bij je! Met een team van 10 naaste collega's werk jij als magazijnmedewerker bij dit bedrijf. In deze baan als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van binnenkomende orders, controleert deze en zet op locatie en je gaat met de handscanner orders verzamelen. Heb je het compleet? Dan maak je de order verzendklaar en laad je het in de vrachtwagen. Heb je een certificaat om met de hef- en/of reachtruck te werken? Dan gebruik je die middelen ook. Geen certificaat en je wil die halen? Dan kan dat gratis via Luba!

Wat wij bieden

  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Salaris tot ? 2.000 met daarbovenop 22.5% toeslag wanneer je geen certificaat hebt voor een reachtruck besturen.
    Heb je dat certificaat wl? Dan kan je tot ? 2.150 per maand verdienen n krijg je ook 22.5% toeslag op al je uren!
  • Mogelijkheid om je hef-/reachtruckcertificaat via Luba te halen
  • Wisselende werktijden in 3-ploegendienst: 6.30 - 15.00 uur, 15.00 - 23.30 uur en 23.30 - 7.30 uur met een toeslag van 22.5% op jouw salaris!
  • Wekelijks betaald zolang je via Luba werkt

Wat wij vragen

  • Werken in een magazijn is jou niet vreemd, je hebt al wat ervaring
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal zodat je werkinstructies goed begrijpt
  • Heb je een hef- en reachtruckcertificaat? Handig, maar niet noodzakelijk!

Over het bedrijf

Dit bedrijf verzorgt de inkoop en distributie van elektronische apparaten, maar ook haarverzorging en hondenvoer. Dit bedrijf investeert veel in een goede sfeer en in personeel. Samen met tien collega's per shift werken ze in een 3-ploegendienst in het magazijn. Kantoorpersoneel werkt in de dagdienst. Er werkt een jong, betrokken team waarbij hard werken de norm is, maar er altijd tijd wordt gemaakt voor een grapje of een praatje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau