Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman-/vrouw magazijn

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie zorg je samen met de teamleider voor een optimale aansturing van jouw team en de middelen. Je bent het voorbeeld voor jouw collega's in het magazijn secuur werken, communicatie, houding en gedrag is van cruciaal belang. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding en werkt allround mee. Ook het administratief verwerken van de inkomende goederen valt onder jouw takenpakket. Bovendien krijg je een mooi verbeterproject toegewezen, namelijk het werkproces in het magazijn naar een hoger niveau te tillen door kritisch te kijken naar het huidige pick proces en nog efficiŽnter te werken met jouw team.

Wat wij bieden

  • Full time afwisselende functie binnen een groeiende organisatie
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Dagdienst

Wat wij vragen

  • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de logistiek
  • Minimaal een aantal jaar werkervaring in een distributiecentrum
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in engineering, matrijsbouw, spuitgieten, TSG en assemblage van behuizingdelen en technische componenten uit kunststof. Ze zijn actief in verschillende markten met hoge eisen aan kunststofdelen. Denk aan de luchtvaart, medische apparatuur en industriŽle apparatuur. Je komt terecht in een klein team met een harde werkers mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau