Luba Uitzendbureau

Installatie Monteur Camerasystemen

  • Vacature
  • Noord-Holland
Venhuizen
26 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als installatie monteur ga jij bijna dagelijks op pad om verkeers- en beveiligingsinstallaties te installeren. Jij komt op de diverse locaties, jij plaatst bijvoorbeeld camerasystemen voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden langs de weg, in de binnenstad of op gave evenementen. Door dit bedrijf word jij volledig opgeleid zodat jij daarna zelfstandig de installaties kunt opbouwen. Relevante werkervaring of opleiding is dus niet nodig, zolang je maar affiniteit hebt met techniek. Jij zal de eerste tijd met een collega mee gaan lopen die jou alle kneepjes van het vak gaat leren. Geen dag loopt hier hetzelfde, elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen waar je tegen aan loopt, het werk is dus nooit saai. Jij bereidt bijvoorbeeld het materiaal en materieel voor en zet dit klaar voor een klus waarna jij het kunt vervoeren naar de locaties. Jij gaat veilig de camerasystemen installeren. Ook het demonteren, het afstellen en configureren van de camerasystemen hoort er bij. Hierbij bewaak je altijd de kwaliteit van jouw werkzaamheden en werk je netjes en secuur. Jouw werktijden zijn meestal van 07.00 tot 16.00 maar je bent ook bereid om eens in de maand een stand-by dienst te draaien tegen een leuke vergoeding.

Wat wij bieden

  • Interne opleiding tot installatiemonteur, diverse cursussen en een C-rijbewijs
  • Je gaat werken op diverse gave locaties zoals Defqon.1, Mysteryland
  • Leuke collega's en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (telefoon, korting op sportschool abonnement, pensioenregeling, reiskostenvergoeding)
  • Een functie waarin je kunt doorgroeien met veel vrijheid en zelfstandigheid

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je bent flexibel, leergierig en je hebt geen hoogtevrees
  • Je bent bereid af en toe een stand-by dienst te draaien tegen een leuke vergoeding
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs en kunt een VOG overhandigen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een ervaren en innovatieve organisatie. Ze plaatsen meetsystemen zoals camera?s op verschillende plekken zoals langs de snelweg voor verkeersonderzoeken maar ook op festivals of bouwterreinen voor beveiligingsdoeleinden. De camera's worden tijdelijk of permanent geplaatst. Hierdoor worden gegevens verzameld die worden verwerkt, gerapporteerd en gerepresenteerd. De projecten zijn divers, van de kleine projecten waar 1 camera wordt opgehangen tot de grote projecten waar al snel 50 camera's nodig zijn. Het bedrijf biedt een uitdagende werkomgeving met veel afwisselende werkzaamheden in een jong en dynamisch team met een gezellige werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau