Luba Uitzendbureau

Emballage medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als emballage medewerker ben je werkzaam in het magazijn van een groothandel. De emballage komt retour van de klanten naar de vestiging waar jij werkzaam bent. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de emballage op een efficiŽnte en effectieve manier gesorteerd wordt. Ook houden zowel jij als je collega's de boel schoon. Je vindt het dus leuk om de kratten schoon te maken zodat de orderpickers deze weer kunnen gebruiken!

Wat wij bieden

  • Een team met fijne collega's
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je bent nauwkeurig en efficiŽnt
  • Je bent flexibel inzetbaar, je vindt het dus niet erg om op een zaterdag en/of een koopavond te werken
  • Ervaring in de horeca is een pre

Over het bedrijf

Deze mooie groothandel ontvangt dagelijks vele bestellingen van klanten die inkopen doen voor hun horecabedrijven ůf deze klanten komen persoonlijk langs om hun producten in te kopen. Het is daarom ook een mooie en representatieve werkomgeving met een prettig en servicegerichte werksfeer. Ze bieden hun klanten graag een beleving en jij als medewerker bent daarin een belangrijk onderdeel. Mensen die hier werken zijn trots op hun werk en product en delen dit graag met de klanten. Food, non-food en keukenapparatuur onder 1 dak!

Innovatie en service staan hoog in het vaandel en jij gaat als hun nieuwe medewerker daaraan bijdragen. Samenwerken is cruciaal voor de kwaliteit en klantbeleving. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, dit in de eerste instantie vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege de goede, VERSE, maaltijden die zij bereiden voor hun medewerkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau