Luba Uitzendbureau

Technische dienst medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker binnen de technische dienst houd jij je bezig met het inspecteren en installeren van machines. Bij deze tomatenkwekerij zorg jij dat het verpakken van de tomaten goed verloopt. Je assisteert de specialisten en zorgt ervoor dat alle wijzigingen vakkundig worden uitgevoerd aan de installaties, afhankelijk van de opdracht natuurlijk. Jij bent een kei in het signaleren van storingen, vervolgens stel je een rapport op om de volgende keer deze storing te voorkomen. Daarom heb jij genoeg ervaring om alle storingen te herkennen en deze zelfstandig op te lossen. Wanneer er op kantoor een storing is met bijvoorbeeld een computer, los jij dit zonder problemen op. Alles wat je doet geef je door aan het hoofd van de technische dienst, zo lever jij ook verbeterplannen in. Aan het einde van jouw werkdag zorg je ervoor dat jouw werkplek en al het gereedschap netjes is opgeruimd.

Je verdient een goed salaris en hebt veel doorgroeimogelijkheden!

Wat wij bieden

  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Een collectieve ziektekosten verzekering
  • Een studiekosten regeling
  • 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Jij bent een kei in het analyseren van problemen en het opsporen van mogelijke oorzaken
  • Je hebt ervaring in de technische dienst

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote tomatenkweker in Nederland, Engeland en Marokko. Samen produceren ze ruim 33 miljoen kilo aan tomaten per jaar. Dit doen ze met 1 miljoen tomaten planten. Samen met 1000 werknemers zorgen ze voor de beste kwaliteit tomaten in de wereld! Vanaf 1953 is het bedrijf al bezig met het ontwerpen en optimaliseren van het kweekproces. 70 jaar later behoren ze tot de top 5 kwekers in de wereld. Kortom, een steady werkgever! En verder? Ze organiseren regelmatig leuke uitjes en borrels.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau