Luba Uitzendbureau

Machinebediener

  • Vacature
  • Noord-Holland
Andijk
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat werken bij een leuk verpakkingsbedrijf. Jij stelt de machine in en werkt daarna verder aan de lijn. Het is namelijk echt een meewerkende functie, wat het ook veelzijdig maakt. Je helpt bijvoorbeeld met inpakken en het stapelen van dozen. Tussendoor houdt jij de machine goed in de gaten, gaat alles nog goed?

Jouw werkdag begint om 07.30 en eindigt meestal om 17.00. Enige flexibiliteit is wel vereist, het kan een enkele keer voorkomen dat het werk iets uitloopt.

Je hoeft voor deze functie geen ervaring te hebben maar enige affiniteit met techniek is wel fijn!

Wat wij bieden

  • Een gezellige werkomgeving
  • Bij goed functioneren een dienstverband bij het bedrijf
  • Een goed salaris tussen de ?14 en ?15 per uur

Wat wij vragen

  • Flexibiliteit
  • Enige affiniteit met techniek
  • Je weet van aanpakken en ziet het werk liggen

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij gaat werken specialiseren zich in het verpakken van verschillende soorten producten. Denk dan bijvoorbeeld aan agrarische oorsprong producten zoals zaadjes, potgrond en bloembollen. Maar ze verpakken ook bijvoorbeeld voer voor vogels en diervoeders. Op deze locatie worden de producten voornamelijk met de machine verpakt. De verpakkingsvormen kunnen verschillen van folieverpakkingen tot aan netverpakkingen. Het is een leuk team en er wordt altijd gezellig samen gepauzeerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau