Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

De afdeling Warehouse is een team van tien collega?s en zij zijn verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en uitgifte van goederen. Het team ?ordervoorbereiding/preparation? zorgt ervoor dat de afdelingen Assemblage en Specials op tijd en in een logische volgorde over de juiste onderdelen beschikken om de machines te kunnen bouwen. In je functie als Warehouse Worker Preparation heb je je focus op deze ordervoorbereiding en plan je je orderpick-activiteiten vooruitlopend op de productieplanning. Jij bent verantwoordelijk voor het juiste voorraadniveau op alle werkplekken. Je werkt met software (Vantage > D365) en gekoppelde hardware, rijdt op de hef- en reachtruck, maakt je werkplanning waarbij je rekening houdt met de productieplanning en verzamelt de juiste onderdelen aan de hand van de productieplanning.

Je vindt het geweldig om jezelf en de organisatie elke dag te ontwikkelen. Je weet van aanpakken, houdt ervan initiatief te nemen en kunt goed schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je bent bekend met de logistieke werkzaamheden en hebt feeling voor de Techniek om snel de diverse onderdelen, stuklijsten en logica van volgorde te kunnen begrijpen. Je bent oplossingsgericht en werkt zorgvuldig en gestructureerd. De kwaliteit die jij levert vormt de basis voor de kwaliteit die je collega?s van de afdelingen Assemblage en Specials leveren.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen in een hecht team van professionele medewerkers.
  • Onze arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, zijn op basis van de CAO Metaal & Techniek en we kennen doorgroeischalen.
  • Daarnaast denken we altijd graag met onze collega?s mee.

Wat wij vragen

  • Je hebt een aantal jaren ervaring met het werken in een magazijn in een machinebouw- of productie-omgeving en hebt een logistieke opleiding op MBO-niveau 3 afgerond.
  • Daarnaast heb je ervaring in het werken met een warehouse management systeem
  • je hebt een geldig heftruck- en reachtruckcertificaat. (indien niet in bezit, is het mogelijk dit via Luba te behalen)
  • Je vindt het ook belangrijk om te werken in een organisatie waar kwaliteit in alles centraal staat.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een Europees marktleider in apparatuur voor rioolreiniging en inspectie. Zij bestaan dit jaar 65 jaar! Zij ontwerpen en produceren kwalitatief hoogwaardige machines en producten. Je komt hier te werken binnen een hecht team van professionele medewerkers. Groei, zekerheid en trots zijn belangrijke kernwaarden binnen deze organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau