Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijn medewerker zorg je voor het bevoorraden van machines en het laden en lossen van de vrachtwagens. Het laden en lossen doe je met de heftruck, heb je dit certificaat niet maar wel affiniteit, reageer dan ook!. Binnen deze functie kan het voorkomen dat je niet de gehele week op de heftruck zit. Een van jouw belangrijkste taak is dat je orders gaat verzamelen van taart en gebaksdozen. Daarnaast ga je voorraden checken met behulp van een tablet. Wanneer je afwijkingen ziet, bespreek je dat met de voorman. Verder boek je producten in het systeem. Ook het afboeken van producten/materialen is een belangrijke taak. Een super leuke allround functie waarbij je mee zult draaien met het gehele team.

Wat wij bieden

  • Een leuke baan met kans op een vaste aanstelling
  • Een bruto-uurloon op basis van leeftijd en ervaring ?12,00 en ?15,00 per uur
  • Leuke en gezellige collega's
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Leuke baan in de dagdienst
  • Pensioenopbouw

Wat wij vragen

  • Een geldig heftruckcertificaat of bereid deze te behalen (via ons)
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf maakt taart en cateringdozen in allerlei soorten en maten. Het komt als karton binnen en daarna doorloopt het een proces, waarna het weer in het magazijn beland. Het zijn grote hallen die vol staan met dozen, karton, pallets en gereed product waar je als heftruckmedewerker komt te werken. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk, gezellig en er wordt hard gewerkt met een grap tussendoor.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau