Luba Uitzendbureau

Fietsenmaker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze vacature als (leerling) fietsenmaker steek jij jouw rechterhanden uit de mouwen en ga je aan de slag met het repareren en onderhouden van voornamelijk nieuwe fietsen. Met jouw technische inzicht los jij eenvoudige problemen gemakkelijk op en tijdens het werk word je opgeleid om ook de meer complexe vraagstukken op te pakken.

Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn waarbinnen jij jezelf kunt ontwikkelen tot volwaardig fietstechnicus!

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de ?1800-?2100 bruto per maand
  • Mogelijkheid tot overname door jouw toekomstige werkgever
  • Een leuke werkomgeving met een diversiteit aan collega's
  • Een fulltime functie (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur)
  • En ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wat wij vragen

  • Je hebt een passie voor fietsen
  • Je bent technisch ingesteld (bijvoorbeeld ervaring met sleutelen aan fietsen of scooters)
  • Je bent leergierig en wil je verder ontwikkelen in de richting van fietstechnicus
  • En je bent fulltime beschikbaar en wil deze uitdaging aan gaan voor de lange termijn

Over het bedrijf

Bij Oneway kom je te werken met enthousiaste en gedreven collega?s die met veel toewijding het bedrijf op de kaart zetten. Eerlijkheid en transparantie staat bij hen voorop. Vernieuwing en verandering staan centraal in de organisatie. Oneway is een jong sportief bedrijf en exclusieve distributiepartner van CUBE in Nederland, Goot-BrittanniŽ en Ierland. Er heerst een flexibele werkcultuur en een prettige werksfeer. Als medewerker krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Veel huidige collega?s zijn eerder als uitzendkracht bij Oneway begonnen en zijn nu al meerdere jaren werkzaam bij de organisatie. Na een uitzend/- proefperiode kom je in aanmerking voor een fiets van de zaak. Oneway heeft een actieve personeelsvereniging die altijd op zoek is naar leuke activiteiten en cadeaus voor de medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau