Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker schoonmaak

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Moordrecht
3 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor de functie van productiemedewerker Schoonmaak in Moordrecht kan parttime of fulltime werken! Je gaat je binnen dit betrokken team bezighouden met het reinigen van allerlei apparatuur en servies. Hierbij kun je denken aan barbecues, ovens, koelkasten en koffiezetapparaten maar ook serviesgoed, bestek en glaswerk. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van professionele afwasmachines.

Je komt te werken in een uitstekende georganiseerde en nuchter bedrijf waar de medewerker voorop staan. Het geluid van kratten met rammelende glazen en de geur van afwasmiddel. Hardwerkende collega's te midden van een prettige werksfeer. Veiligheid en kwaliteit boven aantallen. Een werkgever waar nauwkeurigheid binnen alle afdelingen het hoogste doel is.

Maak jij van de de functie van productiemedewerker schoonmaak jouw nieuwe baan? Solliciteer direct!

Wat wij bieden

  • Een goed salaris van ?11,25 per uur
  • Baan voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
  • De mogelijkheid om zowel parttime als fulltime te werken
  • Een baan dicht bij huis

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar
  • In staat om fysiek werk te kunnen doen
  • Vastbesloten om samen met deze loyale werkgever de toekomst in te gaan

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een gespecialiseerd bedrijf voor catering materialen. Van borden, bestek en glazen tot meubilair en barbecues. Ze werken met het motto alles in één keer goed. De missie is om klanten met raad en daad bij te staan om zo tot een perfecte uitvoering van de service te komen. Dit willen ze bereiken met de beste aandacht voor de medewerkers die het werk uitvoeren. Het nakomen van afspraken, een goede communicatie en investeren in kennis en vaardigheden van de medewerkers staan hierbij voorop. Jouw nieuwe werkgever doet er alles aan om een veilige en gezonde werkplek te creëren, want daar heb je recht op.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau