Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Bodegraven
4 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Deze baan is ideaal te combineren met je studie of andere parttimebaan. Jij beslist welke diensten je wilt werken en hoeveel geld er de week daarop op je rekening staat. Hoeveel je kan werken, hangt af van de drukte van de bestellingen. De openstaande diensten worden aan jou voorgelegd.

Wat je gaat doen? Je gaat werken bij een frisdrank producent. Er zijn verschillende machinelijnen waar je allemaal diverse werkzaamheden hebt. Als je de eerste keer op een nieuwe ?lijn? staat, dan krijg je het eerste uur alle uitleg die nodig is! Er is bijvoorbeeld een machine die lege blikjes vervoert naar een afvulmachine. Maar ook een productielijn die meeneempakjes fris maakt, daar komt altijd nog een rietje bij. Jij zorgt ervoor dat de materialen in de machine altijd voorradig zijn. Denk hierbij aan lijm, rietjes en dozen. Je houdt de hele machinelijn in de gaten en meldt het zodra er iets fout gaat bij je collega operator.

Er wordt hier 24/7 gewerkt. De shifts zien er als volgt uit:
06.45-15.00 uur
14.45-23.00 uur
22.45-07.00 uur

Afhankelijk van de dienst, krijg je mooie toeslagen. Zo kan je bruto uurloon oplopen naar ?28,05 (op zondag).

Wat wij bieden

  • Een flexibel in te plannen baan, wat naast school, oppaskinderen et cetera kan!
  • Een heel mooi salaris: ?12,75 bruto per uur exclusief toeslagen
  • Vrijheid om te kiezen uit de diensten die we open hebben

Wat wij vragen

  • Flexibel inzetbaar in verband met oproepwerk
  • Minimaal 18 jaar vanwege arbo-eisen
  • Bereid om op verschillende tijdstippen te werken
  • Vanwege deze wisselende werktijden, beschik je over eigen vervoer en woon je in het Groene Hart

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een wereldspeler in grote A-merken in limonade en frisdrank. Ook doen zij huismerken en budget-opties. Oftewel het ruikt hier altijd heerlijk zoet! Het is een echt productiebedrijf, waar betrouwbaar personeel erg belangrijk is; als iemand niet komt, kan het zomaar zijn dat een productielijn volledig stil staat. Daarnaast vinden zij kwaliteit erg belangrijk. Het is een zeer multicultureel bedrijf, waar iedereen welkom is!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau