City 360

Toezichthouder gemeente Amsterdam

Details van de functie

Logo Wil jij als Toezichthouder jouw bijdrage leveren aan een leefbaar en veilig Amsterdam als mogelijke opstap tot de functie van Buitengewoon Opsporingsambtenaar? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Heb jij altijd al interesse gehad in de handhaving en ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of volg jij op dit moment de opleiding handhaving, toezicht en veiligheid ( HTV ) en wil je graag jouw kennis en ervaring inzetten om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en veiligheid binnen de gemeente Amsterdam? Dan is deze functie als parttime of fulltime toezichthouder misschien wel iets voor jou. Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar toezichthouders die stevig in hun schoenen staan en per direct kunnen starten.

Wat ga je doen als Toezichthouder?

Als parttime of fulltime toezichthouder ben je het visitekaartje van de gemeente Amsterdam. Jij bewaart de rust, bewaakt de leefbaarheid en geeft bewoners en gasten een veilig gevoel. Je hebt een scherp oog voor detail, of het nu gaat om het controleren van door burgers aangeboden afval of het houden van toezicht op naleving van het vuurwerkbeleid volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Je signaleert en rapporteert overtredingen en geeft informatie door aan bevoegden. Waar nodig treedt jij waarschuwend op. Bij eventuele calamiteiten of verstoringen van de veiligheid in de openbare ruimte, schat je de situatie in en bepaal je welke vervolgstappen genomen moeten worden.

Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je altijd in koppels werkzaam bent, zo houd je elkaar scherp en vul je elkaar aan.

Wil je graag doorgroeien binnen de toezicht en handhaving? Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou een betaalde opleiding tot boa aan. Tijdens de opleiding kan je blijven werken als toezichthouder.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 ? specialist in toezicht & handhaving ? is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega?s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je jouw diensten kunt combineren met je huidige werkzaamheden als boa en kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Wat je krijgt

We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:
 • Een leuke en afwisselende baan met mooie doorgroeimogelijkheden;
 • Een contract voor de duur van zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een passend salaris met aanvullende toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd
 • en telefoonvergoeding;
 • Interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar, bekijk hier de vacature voor BOA in opleiding;
 • Een eensgezind en gezellig team van collega?s;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,
 • netto. Beschikt de kandidaat over een BOA
 • getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,
 • netto!

Wie je bent

Als fulltime toezichthouder moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
 • Je beschikt over een vriendelijke en bovenal dienstverlenende houding;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je kan dagdiensten werken (07:00 tot 16:00) en bent beschikbaar voor avond
 • en of weekenddiensten;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fulltime toezichthouder door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360