Luba Uitzendbureau

Warehouse teamleider

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze mooie functie als Warehouse Teamleider ga je aan de slag in een dagdienst voor 40 uur van maandag tot en met vrijdag. Je werkt nauw samen met de afdeling Operations. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en efficiŽntie van alle onder jou vallende magazijnprocessen. Inkomende goederen, opslag en uitgaande goederen vallen hieronder, ook ben jij verantwoordelijk voor een juiste voorraadtelling, juiste handlings-en opslagwijzen, orders verzamelen en de orde en netheid in en om het magazijn. Je bent ook verantwoordelijk voor de magazijnmedewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor ze, je bent verantwoordelijk voor het coachen en trainen van je teamleden. Problemen waar je teamleden tegenaan lopen los je op zodat zij weer door kunnen. Ten slotte werk je met je medewerkers mee zodat je ze direct kunt ondersteunen en begeleiden om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

 • Een fulltimebaan van 40 uur per week in dagdiensten;
 • Een mooi salaris van ?3000,- variŽrend tot ?3500,- bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je wordt onderdeel van een organisatie die op het hoogste kwaliteitsniveau werkt op het gebied van opslag en distributie;
 • Werken in een nieuw, ultramodern gebouw met de meest moderne faciliteiten;
 • Opleidingstraject met verplichte toets īmedewerker vluchtbenodigdhedenī'en deelnemen aan trainingen en cursussen om je kennis verder te ontwikkelen.

Wat wij vragen

 • mbo+ werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare leidinggevende en coachende ervaring in een logistieke omgeving;
 • Je hebt van nature een hoge werkstandaard met oog voor veiligheid en kwaliteit;
 • Kennis van ERP en/of WMS;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal.

Over het bedrijf

De organisatie is een grote speler in het leveren van goederen aan internationale luchthavens. Sinds maart 2020 werken ze vanuit het nieuwe distributiecentrum in Dinteloord. Ze beleveren vliegtuigbenodigdheden door heel Europa.
Denk hierbij aan maaltijden, frisdranken maar ook dekens, kussentjes, kopjes, en bestek. Het totale pakket groeit gestaag, en deze groei zal zich ook in de komende jaren voortzetten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau