Luba Uitzendbureau

Junior sales medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie start je als ondersteuner van de accountmanagers. Je houdt de prijs- en assortimentslijsten bij, maar je stelt ook contracten voor klanten op. De klantenkring bestaat uit de grotere supermarkten in Nederland, maar ook internationale groothandels in Duitsland en ScandinaviŽ. Je hebt veel klantcontact en doet er alles aan om hen tevreden te houden met perfecte service, klachtafhandeling en seizoenacties! Hiervoor schakel je veel met je collega's van inkoop, kwaliteit, marketing en de financiŽle afdeling. Zodoende een brede baan waar je je zeker niet hoeft te vervelen!

Zodra je alle productkennis tot je hebt genomen, ontwikkelt ook je takenpakket. Zo zijn er voldoende doorgroeikansen voor je, om als accountmanager of een andere commerciŽle rol aan de slag te gaan!

Wat wij bieden

  • Mooie uitdaging met echte ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden
  • Direct in dienst bij een werkgever welke goed voor haar personeel is
  • Zeer brede en internationale functie!

Wat wij vragen

  • Een afgeronde mbo4 of hbo opleiding in commerciŽle richting
  • 32-40 uur beschikbaar
  • Zeer vaardig in Nederlands en Engels, een extra taal (Duits, Frans, etc) is een grote prť
  • Leergierig, spontaan, energiek en snel kunnen schakelen!

Over het bedrijf

Dit uit de kluiten gegroeide familiebedrijf blijft maar groeien! Ze halen nog steeds nieuwe internationale klanten en groothandels binnen. Ondanks de snelle groei en ontwikkeling, weten ze de informele en no-nonsense familiecultuur te behouden. Zij leveren wereldwijd hoge kwaliteitskazen in het hogere segment, zodoende stellen ze hoge eisen aan hun producten, processen en mensen! Van klein familiebedrijf, hebben ze nu ongeveer 400 medewerkers en meerdere locaties allen in het Groene (kaas)hart.

Deze functie staat open op verschillende afdelingen, waarvan de teamgrootte varieert tussen 6 tot 12 collega's. Inwerken gaat middels een buddy-systeem, zodat je goed wordt begeleid. Sinds corona werkt dit bedrijf hybride, gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor, en de verwachting is dat dit ook zo blijft in de toekomst!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau