Luba Uitzendbureau

Junior clipper operator

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Zoetermeer
26 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker in de vleeswaren sector ben jij verantwoordelijk voor de producten die uiteindelijk in de supermarkt terecht komen. Hoe gaaf is het om je eigen producten de volgende dag terug te vinden in schappen!

Je krijgt de mogelijkheid om zonder opleiding toch een leuke baan te vinden binnen een familiebedrijf met doorgroeimogelijkheden. Jouw werkzaamheden bestaan uit het afvullen van vlees in de machine, de machine bedienen, rollen bijvallen (clipjes en plastic ´darmpjes´), het is hierbij belangrijk dat je de machine goed in de gaten blijft houden. Bij problemen is het belangrijk dat jij kijkt wat er misgaat. Kwaliteitscontroles , lijsten bijhouden, stickeren en dozen zijn ook onderdeel van het werk.

Het werk vraagt fysieke inspanning en doorzettingsvermogen maar dit wordt ook erg gewaardeerd door de leiding van het bedrijf. Zo zijn er bijvoorbeeld dagen dat het management voor iedereen lekkere snacks en friet klaarmaakt.

Verder houdt dit bedrijf ook rekening met alle culturele en religieuze achtergronden. Heb je bijvoorbeeld bezwaar om met varkensvlees te werken dan zijn er nog genoeg mogelijkheden voor jou om toch aan de slag te gaan.

Wat wij bieden

 • Een baan met doorgroeimogelijkheden
 • De mogelijkheid om veel uren te kunnen werken op fulltime basis
 • Een goed startsalaris op basis van de cao vleeswaren van ?11.50 per uur
 • Informele werksfeer met korte lijntjes naar de leiding.
 • Werken in een multicultureel team

Wat wij vragen

 • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
 • In staat om fysiek werk te doen in een gekoelde omgeving
 • Flexibiliteit, een uurtje langer doorwerken is geen probleem
 • Leergierig en je kan procedures volgen

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau