Luba Uitzendbureau

Belader

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Rijsenhout
9 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als belader wil je natuurlijk graag buiten zijn en houd jij de buurt schoon! Jij start iedere ochtend op de hoofd locatie van deze organisatie in Rijsenhout. Daar wordt bepaald welke routes er gereden zullen worden en ga je samen met een chauffeur mee op de vrachtwagen. Deze vrachtwagens zijn voorzien van de nieuwste technieken waardoor je de bakken en emmers alleen hoeft aan te reiken. Als belader heb je oog voor detail! De minicontainers worden namelijk opgepakt met een zijlader en moeten bij het optillen niet tegen een lantarenpaal of een boom aan komen. Jij zorgt dat alle containers recht staan en de chauffeur goed zijn werk kan doen. Jouw dag begint tussen 07:00 en 08:00 uur en eindigt rondom 16:00 uur. Als het werk je bevalt kan je opgeleid worden tot vrachtwagen chauffeur. Je hebt daarvoor minstens een rijbewijs B voor nodig.

Deze functie is zeer flexibel, je kan zowel deeltijd als voltijd werken en omdat we werken met een grote groep mensen zal dit variŽren. We zoeken mensen voor een langere periode maar tijdelijk of in vakantie periodes is mogelijk. Je bent bereid om naar andere locaties te reizen. De andere locaties zijn Lisse, Hillegom, Heemstede en Diemen of om ander werk te verrichten op het terrein zoals het wassen van de auto's of het meewerken in de milieu straat. Het werken in de milieustraat in het weekend betaald extra! Op de zaterdag verdien je 140% en op de zondag 200%. Kortom alles is mogelijk!

Wat wij bieden

 • Toeslagen bij gladheidsbestrijding en storingsdienst
 • Na je proefperiode persoonlijk aangemeten kleding
 • Mogelijkheid om op termijn je vrachtwagenrijbewijs te halen
 • Eindejaar uitkering 3,25%
 • Winstuitkering aan het einde van het jaar als het bedrijf goed heeft gedraaid.
 • In het weekend extra toeslagen, 140% en 200%!

Wat wij vragen

 • Je bent tussen de 16 en 40 uur per week beschikbaar
 • Beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal in woord
 • Je wil samenwerken
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of wil deze halen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever richt zich op de verzameling van huis- en tuinafval en ze nemen de volledige verwerking en transport voor eigen rekening. Door het werken in teamverband kunnen de collega's het onderling zeer goed met elkaar vinden. In de pauze zit je in de kantine, drink je een bakkie met collega's of kun je tijdens de lunch een tosti maken. Onze flexwerkers vinden deze organisatie ontzettend lief, meedenkend en er heerst echt een familie sfeer tussen iedereen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau