Luba Uitzendbureau

Schoonmaker productieruimtes

Details van de functie

Logo Over het werk

Als schoonmaker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het reinigen van de machines en productieruimtes van vleesresten, sauzen, kruiden, etc. Je werkt dus niet met bloed. Je maakt bij het reinigen gebruik van een hogedrukspuit en zorgt dat alles weer schoon is zodat jouw collega's de machines weer in kunnen zetten om de beste vleeswarenbeleg te maken. Hoe gaaf is het om te weten dat jij hebt meegewerkt aan de productie van producten die jij vervolgens in de bekendste supermarkten tegenkomt?

Je werkt in een gekoelde omgeving, maar hier kan je je op kleden. De werktijden zijn van 09.00/10.00 uur tot het eind van de dag.

Wat wij bieden

  • Fulltime baan voor langere tijd
  • Een baan met een grote verantwoordelijkheid
  • Startsalaris ?11,50 plus ?0,07 koude toeslag
  • Werken binnen een leuk familiebedrijf

Wat wij vragen

  • Zelfstandig kunnen functioneren
  • Oog voor kwaliteit
  • Hecht veel waarde aan hygiŽne

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau