Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als allround magazijn medewerker ben je verantwoordelijk voor veel taken in het logistieke proces waarbij dus geen dag saai hoeft te zijn! Denk hierbij aan order picken, het verzendklaar maken van orders en ze op tijd versturen naar de klanten! Je werkt met fietsen en bijhorende accessoires, hierdoor is het wel van belang dat je fysiek werk kan verrichten! Samen met je collega's zorg je ervoor dat je gezamenlijk het werk af hebt op het einde van de dag en dat het magazijn er netjes en schoon uitziet voor de volgende dag.

Wat wij bieden

  • Een gezellige werkomgeving in een professioneel team.
  • Iedere dag vers fruit.
  • Uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren

Wat wij vragen

  • Ben je flexibel en ben je bereid om in jezelf en ons bedrijf te investeren;
  • Ben je een echte teamplayer;
  • Vind je nauwkeurig werken belangrijk;
  • Fysiek werk kunnen uitvoeren

Over het bedrijf

Bij Oneway kom je te werken met enthousiaste en gedreven collega?s die met veel toewijding het bedrijf op de kaart zetten. Eerlijkheid en transparantie staat bij hen voorop. Vernieuwing en verandering staan centraal in de organisatie. Oneway is een jong sportief bedrijf en exclusieve distributiepartner van CUBE in Nederland, Goot-BrittanniŽ en Ierland. Er heerst een flexibele werkcultuur en een prettige werksfeer. Als medewerker krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Veel huidige collega?s zijn eerder als uitzendkracht bij Oneway begonnen en zijn nu al meerdere jaren werkzaam bij de organisatie. Na een uitzend/- proefperiode kom je in aanmerking voor een fiets van de zaak. Oneway heeft een actieve personeelsvereniging die altijd op zoek is naar leuke activiteiten en cadeaus voor de medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau