Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

In de rol van commercieel medewerker binnendienst binnen deze groothandel in isolatiematerialen ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Jij beantwoord de binnenkomende telefoontjes en handelt deze af. Je brengt offertes uit, handelt inkomende orders af, maakt calculaties en adviseert jouw relaties over producten en hun toepassing.

He team bestaat uit drie personen en jij zult de vierde schakel worden. Het gaat erg goed met het bedrijf dus deze plek is ter uitbreiding van het team! Het team werkt nauw met elkaar samen. Soms kan het best hectisch zijn, want de telefoontjes blijven maar binnenkomen en je hoort elkaar dus ook geregeld bellen. Stressbestendigheid en snel kunnen schakelen is hierin belangrijk. Als je gaandeweg meer productiekennis hebt opgedaan, kun je ook steeds meer de adviserende rol gaan innemen en eventueel een stuk inkoop oppakken. Aangezien het bedrijf nog relatief klein is, regelen zij ook zelf de inkoop van materialen. Het klantenbestand is erg divers, van een zzpīer tot een architectenbureau. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend!

Wat wij bieden

  • Een baan bij een groeiend bedrijf die volop in ontwikkeling is
  • Een uitdagende en afwisselende baan met veel klantcontact
  • Een baan van 32-40 uur per week
  • Een hecht en gezellig team

Wat wij vragen

  • Je bent klantvriendelijk en hebt een commerciŽle instelling
  • Je bent nauwkeurig
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de nummer ťťn in Europa op gebied van conversie en distributie van isolatie materialen. Zij importeren, produceren en verdelen technische & brandwerende isolatiematerialen voor toepassing in verschillende industrieŽn en ongeacht welk soort isolatie, deze klant heeft alles. Bij dit bedrijf staat service voorop. Zowel naar de klant als naar de werknemers toe. Iedereen helpt elkaar waar kan en de sfeer is dan ook gezellig en informeel maar waar hard werken ook zeker aan de orde is. In 2023 gaan zij fuseren met twee zusterbedrijven waardoor er steeds meer mogelijkheden en kansen ontstaan tot groei!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau