Technische Unie B.V.

BBL-leerbaan storingsmonteur Alphen aan den Rijn

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
  • Bijbaan
MBO
  • Zuid-Holland
Alphen aan den Rijn
4 november 2022
31 december 2022

Details van de functie

Logo Locatie: Alphen aan den Rijn | BBL | Monteur | Storing | onderhoud

Volg jij een opleiding Werktuigbouwkunde, Monteur Elektronische installaties, Monteur werktuigkundige installaties of een andere Technische opleiding? En wil jij als BBL-er alle kneepjes van het vak leren in ons onwijs grote en deels gerobotiseerde Distributiecentrum in Alphen aan den Rijn? Dan is dit je kans!

Jouw dag? Die is oprecht nooit hetzelfde. Werken op grote hoogtes en in nauwe ruimtes, daar draai jij je hand niet voor om. Jij bent namelijk één van onze helden. Of je nu werkt onder tijdsdruk om die storing te verhelpen of een ander probleem tegen komt, met je gezonde dosis humor en gezond verstand pak je samen met je begeleider alle situaties soepel en veilig op. Werk je al een tijdje bij ons, dan krijg je steeds meer zelfstandigheid en wie weet kun je na je studie ook wel bij ons blijven. De mogelijkheden liggen hier echt voor het oprapen als je laat zien wat je kunt!

Tja als de machines niet werken, dan is er paniek. Alles draait om veiligheid en snelheid in ons DC. Daarom ben je elke dag samen met je begeleider op pad in het distributiecentrum om de technische installaties draaiende te houden. Van de geautomatiseerde kranenmagazijn tot het oplossen van storingen bij bijvoorbeeld transport installaties, onze collega’s weten je bij storingen te vinden.

Je afdeling
Afdeling Algemene Dienst bestaat uit onze technische dienst, interne dienst en de troubleshooters. Samen zijn we met een team verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de logistieke systemen in ons distributiecentrum.

Wij bieden
Naast een prima salaris bieden wij diverse interne trainingen om te zorgen dat je je werk optimaal kunt uitvoeren. Daarnaast bieden we je de verplichte NEN-trainingen en veiligheidstrainingen. Dus heb je net wat minder ervaring met techniek of veiligheid? Ook jij mag reageren! Door de ervaring die je opdoet ontwikkel je je al snel tot een betrouwbare teamspeler en vinden we al snel dat je meer kunt doen. Mede door de trainingen kun je je opwerken tot onderhoudsmonteur, waarin je echt een baas wordt op het gebied van techniek.

Je profiel
  • Je bent flexibel, in staat om snel te schakelen en deinst niet terug voor een beetje avontuur
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent leergierig en bereid de verplichte cursussen (voor o.a. veiligheid) te behalen.

Werken bij Technische Unie is werken bij 'De Mogelijkmakers'. Wil jij dat ook maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice! Je ontvangt de laatste vacatures per mail. Klik op de vrachtwagens hieronder voor alle stappen van ons sollicitatieproces.
Afbeelding sollicitatieproces stappen Technische Unie

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sander van den Broek (Manager Algemene Dienst) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!