Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je werkt binnen een collegiaal team in een informele maar professionele organisatie. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 14:00 uur tot 19:00 uur. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen en verwerken van inkomende goederen, retouren controleren en verwerken, order picking en de goederen gereed maken voor verzending. De goederen die gereed zijn voor transport draag je over aan de vervoerders. Samen met jouw directe collega?s ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je kan jezelf ontwikkelen en trainingen volgen om uiteindelijk door te groeien naar teamleider.

Wat wij bieden

  • Binnen 6 maanden uitzicht op een vast dienstverband
  • Een goed bereikbare werkgever
  • En startsalaris van ?12,00 per uur en na overname zal dit ?13,00 per uur worden

Wat wij vragen

  • Logistieke ervaring is vereist
  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag voor de diensten van 14:00 uur tot en met 19:00 uur
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) afgeven

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is binnen 25 jaar van een eenmanszaak uitgegroeid tot een multinational. Met de gehele organisatie produceren en leveren jullie de beste producten aan apothekers, ziekenhuizen en de farmaceutische industrie. Jouw logistieke team bestaat uit circa 15 toffe collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau