Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman logistiek

Details van de functie

Logo Over het werk

Als assistent teamleider/meewerkend voorman in de logistiek heb je een echte aanpakkersmentaliteit. Je ondersteunt de teamleider met de organisatie en coŲrdinatie van logistieke processen, personeel en benodigde middelen. Dit doe je op een effectieve en efficiŽnte manier en met behulp van de bestaande procedures en instrumenten. Het is een afwisselende en uitdagende functie binnen een informeel team. Je werkt met ongeveer 30 collega`s samen op de productievloer. Om de kwaliteit van de producten te bewaken werk je in een gekoelde ruimte van ongeveer 3 tot 12 graden Celsius. Uiteraard krijg je van de opdrachtgever kleding waarin je kunt werken en komt er een toeslag bij voor in de koeling.

Tijdens je werk zal je vooral bezig zijn met het aansturen van het loods personeel. Je zorgt dat alle orders op tijd klaarstaan voor vertrek zodat de vrachtwagens op tijd weg kunnen.

Wat wij bieden

  • Overwerktoeslagen;
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
  • Uitgebreide studiemogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling;
  • Elke dag fruit en een gezonde lunch.

Wat wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Een flexibele werkhouding: soms is het nodig dat je wat langer blijft om het werk af te maken;
  • Je bent communicatief vaardig, accuraat, stressbestendig, samenwerken en zelfstandig

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groothandel bestaande uit 71 verschillende kwekers met kwekerijen uit 5 verschillende landen met in totaal 1136 hectare glastuinbouw. Al de kwekers zijn gespecialiseerd in het kweken van paprika's, tomaten en komkommers. De locatie waar je komt te werken verzameld al deze producten om het vervolgens weer te transporteren aan de kopers door heel Europa. Buiten het transport zijn ze ook bezig met de verwerking en het snijden van de producten. Door het grote netwerk kunnen ze blijven innoveren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau