Safety Group

Recruiter Trigion Safety Group

Details van de functie

Logo Ben jij dé verbinder die op creatieve wijze nieuwe medewerkers weet te vinden? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als recruiter bij Trigion Safety Group verzorg je voor de business unit Trigion Traffic Support het recruitment en werf je vooral (potentieel) verkeersregelaars. Dit doe je (naast je thuiswerkplek) vooral vanuit Zwolle of Amsterdam. Wil jij weten hoe een dag van een recruiter bij Trigion Safety Group eruit ziet?

Je dag start met een goede kop koffie, waarna je jouw workflow in Connexys opent en de voortgang van de verschillende procedures bekijkt. Je schakelt daarna direct met kandidaten en de businessunit over de procedure, plant gesprekken in en houdt telefonisch screeningsgesprekken met potentiële kandidaten. Later die dag heb je een afspraak met een collega van de afdeling Marketing & Communicatie om te overleggen over een arbeidsmarktcampagne die je wil inzetten. Met goede ideeën en een concreet plan kom je uit de meeting, waarna je zorgt voor correcte input voor die campagne.

In de middag heb je twee sollicitatiegesprekken staan en aan het einde van de dag bel je je leidinggevende nog even met een update van de kandidaten die je vandaag hebt geplaatst. Als je klaar bent, overdenk je de dag en kom je tot de conclusie dat je collega?s, kandidaten en jezelf een mooie dag hebt gegeven. En het mooie in deze rol is: Iedere dag is anders, maar er zullen veel mooie dagen volgen!

Waar houdt je je als recruiter nog meer mee bezig?

Ook geef je presentaties bij onze partners en opdrachtgevers en je onderhoudt contacten door bezoek aan scholen, UWV en het bezoeken van banenbeurzen. Je analyseert recruitmentdata om op de juiste manier te kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt en je weet op de juiste manier gebruik te maken van sociale media om de geschikte kandidaat te vinden.

Trigion Safety Group

Trigion Safety Group is met merken als Trigion Traffic Support (verkeersregelaars) en Trigion City360 (toezichthouders en handhavers) één van Nederlands grootste dienstverleners op het gebied van verkeersbegeleiding, logistiek en veiligheid rondom evenementen en inzet van Handhaving en Toezicht.



Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion Safety Group is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion Safety Group zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

Wat we je aanbieden

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega?s. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:

- Jaarcontract en uitzicht op een vast contract;

- Bruto uurloon tussen de ? 14,98 en ? 18,18, afhankelijk van jouw ervaring;

- 13x per jaar salaris;

- Vrijheid om samen met ons je functie verder te ontwikkelen;

- Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en vakantiegeld;

- Toegang tot een online leerplatform waar je diverse trainingen en masterclasses kunt volgen;

- Exclusieve personeelskorting op uitjes;

- Een jaarlijks spetterend kerstfeest.

Word jij onze nieuwe recruiter?

Hebben we jou weten te enthousiasmeren voor een nieuwe uitdaging als recruiter? Aarzel dan niet en solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen! Heb je toch nog (inhoudelijke) vragen? Neem dan gerust contact op met Liesbeth Bakker of Simran Chadha, door een e-mail te sturen naar [stuur een e-mail].

Wie je bent

Functie-eisen

We vragen het volgende van jou:

- MBO+ werk
 • en denkniveau;

  - 1 tot 2 jaar ervaring in recruitment is een pré;

  - Je bent communicatief en sociaal sterk;

  - In het bezit van een rijbewijs B;

  - Bij voorkeur woonachtig in de lijn Amsterdam

  -Zwolle.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Safety Group