Incluzio Leiden

Activiteiten Co÷rdinator

Details van de functie

Logo Incluzio Leiden start met het organiseren en uitvoeren van daginvulling voor verschillende groepen bewoners van Leiden. Kom jij ons helpen als Activiteiten co÷rdinator?

Functieomschrijving

Vanuit de vraag en behoefte van inwoners van Leiden gaan wij activiteiten organiseren voor een brede doelgroep. We werken wijkgericht en zoeken actief de samenwerking met zorg ?en welzijnsorganisaties en andere domeinen zoals cultuur, sport, onderwijs, en lokale ondernemers

Wat ga jij doen?

Je bedenkt, organiseert en begeleidt groepsactiviteiten voor bewoners van Leiden. Het zijn uiteenlopende activiteiten waar verschillende doelgroepen samen dele aan kunnen nemen. Bijvoorbeeld klussen in de wijk, creatieve activiteiten, bewegingsactiviteiten, of koken/horeca. Hiervoor werk je veel met vrijwilligers en stagiaires. Je zorgt ervoor dat vrijwilligers en stagiaires de juiste handvatten en begeleiding krijgen om bij activiteiten te ondersteunen en te begeleiden. Hierbij is het belangrijk dat je zowel de deelnemers als vrijwilligers weet te motiveren en te stimuleren.

Je werkt vanuit de verschillende Huizen van de Buurt waar in en rondom activiteiten plaatsvinden. Jij zorgt voor een veilige sfeer en vertrouwde omgeving waarin elke deelnemer zich thuis voelt en gehoord voelt. Je houdt goed in de gaten of deelnemers zich nog op hun plek voelen en waar zij naar toe willen werken. Je bent ook niet bang om veranderingen aan te brengen wanneer dat nodig is en je bent constant bezig met de doorontwikkeling van de daginvulling.

Met je mede activiteitenco÷rdinatoren heb je goed contact en bekijk je wat voor ontwikkelingen er in heel Leiden gaande zijn en hoe jullie daar op in kunnen zetten. Samen met hen kijk je naar de mogelijkheden om verbinding te zoeken met andere (lokale) partijen. Met de sociale wijkteams heb je nadrukkelijke contact zodat er gezamenlijk gezorgd kan worden dat nieuwe deelnemers zo snel mogelijk een plek vinden waar zij zich thuis voelen.

Incluzio Leiden: Samen Meedoen

Samen met bewoners, partners, vrijwilligers en de gemeente realiseert Incluzio Leiden een mooie, sterke sociale basis voor de bewoners van Leiden. Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Met zeven wijknetwerken ? werkend vanuit bruisende buurtlocaties
 • sluiten wij aan op de sociale wijkteams en jeugd
 • en gezinsteams in de stad. Samen met bewoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan!

Wat je krijgt

Een afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan in een enthousiast team. In een interessante werkomgeving in het sociale domein, waar je mede vorm aan geeft. Je krijgt bij ons veel vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij:
 • Arbeidsovereenkomst voor minimaal 28 uur (max. 36 uur) per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Salaris schaal 6
 • 7 cao Sociaal Werk afhankelijk van jouw ervaring en opleiding;
 • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • Laptop en telefoon.

Wie je bent

Je bent een enthousiaste, positief ingestelde, ondernemende professional en collega, met een ?erop af? mentaliteit. Jij bent het aanspreekpunt voor alles rondom de daginvulling in de wijk.
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 Social Work of vergelijkbare opleiding;
 • Ervaring met het bedenken, opzetten en begeleiden van activiteiten is een must;
 • Je bent een spin in het web voor de daginvulling voor deelnemers, vrijwilligers, collega?s, Ún externe partijen;
 • Je bent communicatief sterk, zowel bij professionals als bij de verschillende doelgroepen inwoners. Je hebt de sociale vaardigheden om deelnemers te motiveren en te stimuleren;
 • Achtergrondkennis van en ervaring met de verschillende doelgroepen zoals inwoners met matige ouderdomsproblematiek, bewoners met een verstandelijke beperking of psychiatrische aandoening;
 • Je bent niet bang om buiten de gevestigde kaders te denken.

?

Enthousiast?

Ben jij enthousiast en wil jij samen onze nieuwe opdracht tot een succes gaan maken? Wacht niet te lang en solliciteer direct via de button. Wij zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij:

Ingrid Vijfhuizen (06 ? 135 631 32).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Leiden