Gom

Klantmanager Offices ? Rotterdam/Den Haag

Details van de functie

Logo Ben jij ondernemer, relatiebeheerder ťn operationele duizendpoot? Zorg jij door het realiseren van optimale dienstverlening voor het overtreffen van de klantverwachting?

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en veranderen van een traditionele schoonmaakorganisatie naar een organisatie die innovatieve en vernieuwende schoonmaakoplossingen biedt.

Anders dan andere schoonmaakbedrijven, zijn wij gespecialiseerd in een aantal specifieke sectoren. Zo ook in het segment Offices. Bij Offices geloven wij in een aanpak op maat en zorgen dat iedereen zich prettig voelt. We bieden je een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven Klantmanager het verschil kunt maken in de regio Rotterdam ? Den Haag!

Dit ga je doen

Als Klantmanager binnen de businessunit Offices ben je verantwoordelijk voor het klantcontact op operationeel & tactisch niveau bij zo'n 100 klanten in de regio Rotterdam ? Den Haag. De diversiteit aan klanten is groot, met als aandachtsgebied de Maasvlakte en een groot aantal internationale klanten in Den Haag. Het betreft kantoorpanden van sleutelpanden tot grotere objecten met leiding en alles wat er tussenin zit maar ook een verscheidenheid aan industriŽle panden.

Jij zorgt voor een lange termijn relatie met klanten ťn medewerkers en voor een financieel gezonde dienstverlening. Door optimale uitvoering van onze diensten binnen jouw regio, creŽer je continu toegevoegde waarde voor de klant. Opdrachtgevers ervaren jou als een volwaardige gesprekspartner die weet te verbinden. Met jouw deskundigheid, ideeŽn en betrokkenheid weet je de klantverwachting waar te maken of zelf te overtreffen. Als enthousiaste en praktisch ingestelde Klantmanager bewaak je de kwalitatieve en kwantitatieve naleving van contracten middels sturing op de afgesproken KPI?s en de gemaakte afspraken met jouw klanten. Je kijkt continu naar mogelijke verbeterpunten in de operatie die je niet alleen signaleert maar ook (mede) tot uitvoering brengt.

In deze afwisselende en zelfstandige functie geef je direct leiding aan 7 rayonleiders die op hun beurt de dagelijkse uitvoering van de operatie bij onze klanten aansturen. Indirect ben je verantwoordelijk voor een team van circa 184 medewerkers en je rapporteert rechtstreeks aan de Operationeel Manager. Werkgeluk en werkplezier staan voorop. Jij levert dan ook een actieve bijdrage aan de vitale organisatie en de talentontwikkeling van jouw team.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een innovatieve en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze schoonmaak dienstverlening. Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:
 • Een salaris tussen de ? 3.500,
 • en ? 4.500,
 • bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Een interessante tantiŤmeregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Jij bent een echte ?mensenmens?; je bent sociaal en betrokken met oog voor talentenontwikkeling van je medewerkers. Je bent in staat een team aan te sturen, ook op afstand. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid die met zijn of haar open en actieve houding mensen weet te verbinden en mee te krijgen. Je weet wat je wilt bereiken en verliest het klantbelang nooit uit het oog. Met jouw resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen en creativiteit weet je het verschil te maken. Je durft proactief en innovatief met de klant mee te denken. Je hebt een groot aanpassingsvermogen, je moet immers werken met een continue wisselende agenda. Dat vraagt een flexibele houding. Je bent een echte duizendpoot en schakelt moeiteloos tussen de verschillende niveaus.

Daarnaast beschik je over:
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als commercieel georiŽnteerd manager, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening;
 • Kennis van schoonmaak / facilitaire dienstverlening is een prť;
 • Afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in een commerciŽle, bedrijfseconomische of facilitaire studierichting;
 • Een uitstekend conceptueel en analytisch vermogen gecombineerd met een gestructureerde aanpak.

Ben jij de gedreven en enthousiaste Klantmanager die wij zoeken voor onze Offices klanten in de regio Rotterdam ? Den Haag? Heb jij het in je om jouw team verder te helpen en onze dienstverlening bij de klant naar een hoger plan te tillen? Solliciteer dan nu!

Liever eerst nog wat meer te weten komen? Dat kan! Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom