Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Boxtel
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Door jouw ervaring en juiste afwerking zorg jij ervoor dat consumenten kunnen genieten van heerlijke gerechten! Als operator ben jij namelijk verantwoordelijk voor het instellen van de lijnapparatuur en de bediening hiervan. Verschillende gerechten betekend ook verschillende recepten en dit stel jij in volgens de juiste recepturen en benodigde grondstoffen. Het plaatje moet natuurlijk perfect zijn want in de winkels krijg je snacks verpakt dus ook de verpakkingen en vormsets controleren hoort bij jouw werkzaamheden. Jij bent een kartrekker en wil graag de beste kwaliteit leveren voor de consumenten. Als jij ziet dat er aan de overkant iets verkeerd gaat bij het instellen van de machine waardoor de tempratuur niet op orde is, ben jij de eerste die dit gaat oplossen! Je controleert de productie uiteindelijk op het gewicht en aantallen en daarbij vergeet jij niet de juiste productgegevens te registreren volgens het werkhandboek.

Wat wij bieden

  • Een leuke baan bij een groeiend en gezond bedrijf waar iedereen even waardevol is
  • Een mooi salaris met daarnaast nog een ploegentoeslag van 12%
  • Wekelijkse uitbetaling van Luba en na 6 maanden staat een jaarcontract voor je klaar bij dit bedrijf!
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een verzorgde lunch tijdens de pauzes

Wat wij vragen

  • Je hebt aantoonbare ervaring als operator
  • Mbo werk en denkniveau
  • Je kunt zelfstandig, nauwkeurig en veilig werken
  • Je werkt graag met een internationaal team dus basiskennis van Engels is fijn anders is het zo rustig tijdens de lunchpauze

Over het bedrijf

Dit bedrijf is altijd op zoek naar producten die gebaseerd zijn op puur en natuurlijke ingrediŽnten voor de consumenten. Ze zitten over heel Nederland verspreid maar in Boxtel kom jij terecht in een warm badje. De collegaīs werken hard met en voor elkaar en daarom voelt het aan alsof jij niet naar werk gaat maar jou 2e thuis. Er is veel ruimte voor groei en daarbij wordt er altijd gekeken naar jouw ambities en hoe zij dat voor jou kunnen waarmaken. Naast goed zorgen voor de medewerkers wil dit bedrijf echt hun steentje bijdragen in de wereld. Het doel is ook om ervoor te zorgen dat met hun bijdrage een mooi plekje is ingevuld voor verduurzamend, kijkend naar de volgende generaties. Mooi om hier onderdeel van te zijn toch?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau