Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over het werk

Het bedrijf waar jij komt te werken heeft een techniek ontwikkeld om rioolputten te renoveren. Met een 3D scanner wordt de binnenkant van de put gescand. Door middel van deze scan wordt een nauwkeurig model van composiet gemaakt die later op de gewenste locatie wordt geplaatst. Als werkvoorbereider zal elke dag er anders uitzien. Als werkvoorbereider ga jij je onder andere bezig houden met de planning van de buitendienst monteurs. Jij zorgt er voor dat de werkbussen goed gevuld zijn; zo kunnen de monteurs iedere dag op pad met de juiste spullen. Je maakt een planning op basis van prioriteit en boekt indien nodig hotels voor de monteurs op locatie. Ook kan het voorkomen dat je op locatie langsgaat met een auto van de zaak, om daar een scan te maken van de putten. Het is belangrijk dat jij je verantwoordelijk voelt, stevig in je schoenen staat en weet wat er speelt. Jij bent het aanspreekpunt voor de buitendienst monteurs en goed op de hoogte van de lopende projecten. Je draagt verbeteringen aan en bent zaken voor omdat jij ze op tijd opmerkt.

Jij past goed in deze functie als je initiatief toont en een proactieve houding hebt. Je hoeft geen ervaring te hebben in het vak, als je maar een goede motivatie hebt en jezelf graag wil ontwikkelen in het vak. Dit bedrijf staat er ook voor open om je alle kneepjes van het vak te leren. Je zal bij dit bedrijf geen nummer zijn, ze staan echt voor hun medewerkers klaar.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Werken in een inspirerende en dynamische omgeving
  • Salaris vanaf ? 2500,- bruto per maand op basis van ervaring

Wat wij vragen

  • MBO denkniveau
  • Technische affiniteit met de werkzaamheden
  • Je toont initiatief, bent proactief en hebt een helikopterview
  • In bezit van rijbewijs B en VCA ( VCA kan je via luba halen )

Over het bedrijf

Jouw werkgever is in 1958 als familiebedrijf opgericht. Vanwege de groei van het bedrijf is de functie voor medewerker buitendienst ontstaan, een nieuw team moet namelijk compleet worden gemaakt. Er heerst een no nonsense mentaliteit en je past goed in de groep als je een echte aanpakker bent. Het produceren van composiet producten is de core business. Zij onderscheiden zich door het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten direct in kleur. Door te investeren in productontwikkeling en techniek lopen zij voorop. Vanaf de fase van productontwikkeling bieden zij technische ondersteuning en begeleiden zij met de ontwikkeling van plan tot product. Hierbij zetten zij de meest geschikte productietechniek in.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau