WerkTalent

MAGAZIJN-MEDEWERKER-APELDOORN

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Over opdrachtgever

Onze opdrachtgever is dť specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen. Overal ter wereld zorgen zij ervoor dat ondernemers, instellingen en overheidsorganisaties kunnen werken zoals zij dat willen. Op een schone, efficiŽnte en verantwoorde manier. Samen met onze klanten werken we aan passende oplossingen voor duurzame energiezekerheid.

Optimale combinatie van technieken. Elke energievraag is anders en daarom kunt u rekenen op de beste oplossing voor uw situatie. Slimme combinaties van verschillende technieken zorgen voor optimale betrouwbaarheid, zo laag mogelijke emissie en een goed rendement. Vaak zijn dit hybride opstellingen waarin energieopslag centraal staat. Door een emissie loze batterij te koppelen met zonne- of windenergie, aan het net of een aggregaat ontstaat een duurzame stroomvoorziening. Ook hebben ze aggregaten en systemen met duurzamere brandstoffen als HVO en waterstof. Met een complete vloot van batterijsystemen, uiteenlopende aggregaten en toebehoren en ervaren engineers, servicemonteurs, chauffeurs en adviseurs staan ze 24/7 voor u klaar om te zorgen dat u direct aan de slag kunt.

Functieomschrijving
Wat houdt de functie van Magazijnmedewerker in? Jij bent magazijnmedewerker bezig met verschillende werkzaamheden. Je bent een belangrijke schakel in het team en door jou kennis en enthousiasme ben je van toegevoegde waarde. Als Magazijnmedewerker controleer je de binnengekomen goederen op kwaliteit, aantallen en afmeting. Deze boek je in het ERP systeem en zorgt ervoor dat ze worden ingeruimd op de juiste locatie van ons klein- of grootgoed magazijn. Afhankelijk van de grootte- en locatie van de goederen gaat dit handmatig, met een heftruck of een reachtruck. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit:

- Uitgeven van de juiste onderdelen en materialen;
- Verrichten van voorraadtellingen;
- Laden en lossen van vrachtwagens;
- Zendingen verzendklaar maken;
- Met elkaar zorgdragen voor een schoon en opgeruimd magazijn;
- Orderpicking en gereed melden;
- Voorraad beheer op de verschillende afdelingen.

Functie-eisen
Je bent:

- Nauwkeurig, zelfstandig en oplossingsgericht
- Bekend met Windows en ERP systemen
- In het bezit van geldig VCA, Heft,- en/of Reachtruck certificaat
- Minimaal 1 jaar ervaring opgedaan in soort gelijke functie

Tevens ben jij:

- Goed in plannen en organiseren
- Flexibel
- Een teamplayer

Arbeidsvoorwaarden
- Een fulltime baan in een dagdienst
- Betaling volgens CAO Metalelektro
- Volop mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen, door opleiding en training
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent