Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Waddinxveen
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van logistieke handelingen en volg jij de opgestelde kwaliteitsnormen en klantspecificaties. Jij verwerkt de binnenkomende goederen, verzamelt de orders en maakt deze verzendklaar, voert voorraadtellingen uit, meldt schade, onvolledig materiaal en defect apparatuur. Jij zorgt ervoor dat de exportzendingen goed het magazijn verlaten en waarborgt hierbij of de documenten correct zijn ingevuld. Jij bent als persoon te typeren als hands-on en kan goed zelfstandig, efficiŽnt, accuraat en resultaatgericht te werk gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer. In deze functie zal jij namelijk veel gaan samenwerken met je leidinggevende en collega's. Je volgt de aanwijzingen op van de logistieke coŲrdinator en bepaalt de eigen werkindeling op basis van ervaring. Wanneer het druk is deins jij er niet voor terug om je collega's te helpen en werk over te nemen. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt met het optimaliseren van logistieke processen en je neemt deel aan overleggen op je eigen afdeling. Kortom een afwisselende en uitdagende functie binnen een professionele, dynamische organisatie. De werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 uur.

Maak jij van deze fulltime functie als logistiek medewerker in Waddinxveen jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!

Wat wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een professionele organisatie
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Het volgen van opleidingen en trainingen wordt vanuit de werkgever sterk gestimuleerd
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km)
  • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een pensioensregeling

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar en enige ervaring in een logistieke omgeving
  • MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Waddinxveen en ontwikkelt een breed assortiment van moderne meet- en regelapparatuur en sensoren. De producten worden door (internationale) klanten gebruikt voor het meten van onder andere druk en temperatuur. Kwaliteit, kennis, service en het bieden van kwalitatief uitstekende producten staan hoog in het vaandel. Je komt te werken in een professionele en financieel gezonde organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau