WerkTalent

Assemblagemedewerker in dagdienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert koffiemachines en verkoopt deze aan dealers wereldwijd. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

Het bedrijf van onze opdrachtgever is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren zij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap.
Passie leidt ertoe dat zij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, materialen en machines voor de perfecte kop koffie.

Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Assemblagemedewerker. Ben jij iemand die niet alleen interesse heeft in koffie drinken, maar ook in de techniek van onze koffiemachines? Lijkt het jou gaaf om als assemblagemedewerker koffiemachines gereed te maken? Kun jij nauwkeurig werken, heb jij een proactieve houding en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zoeken wij jou.

Wat kan je als Assemblagemedewerker zeer zeker verwachten? Als assemblagemedewerker assembleer jij al onze koffiemachines conform specificaties, tekeningen en kwaliteitseisen. Je stelt het eindproduct (of halffabricaat) samen uit verschillende product onderdelen. Je bouwt deze koffiemachines zodanig dat er voldaan wordt aan de eisen van levertijd, kwaliteit en kwantiteit.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

- Minimaal één jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie;
- Flexibel inzetbaar is binnen het bedrijf;
- Gedisciplineerd is;
- Houdt van een goede kop koffie!

Arbeidsvoorwaarden
Wat mag je van ons verwachten?

- Een stabiele fulltime baan voor langere tijd;
- Salaris conform CAO (op basis van leeftijd en ervaring);
- Een open en prettige werksfeer;
- Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
- Typische Achterhoekse mentaliteit;
- Onbeperkte geur en smaak van koffie;
- Interessante arbeidsvoorwaarden;

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent