Luba Uitzendbureau

Medewerker spuiterij

Details van de functie

Logo Over het werk

Welkom op de spuiterij! Op deze drukke afdeling ga jij samen met jouw team de meubels in verschillende kleuren spuiten. Het hout voor de meubels word gemaakt op de productieafdeling. Vervolgens wordt het gekleurd op de spuiterij voordat het allemaal in elkaar wordt gezet en wordt verzonden door de inpakafdeling. Samen met jouw collega's draag jij de soms stevige houten onderdelen op de lopende band. Je houdt het proces in de gaten en zorgt ervoor dat het hout er goed en netjes uitkomt. Verder los je kleine storingen op aan de machine.

Wat wij bieden

  • Een vaste werkplek en bij goed functioneren een vaste baan na een korte periode via Luba
  • Loon is ?12,40 bruto per uur als je 22 jaar en ouder bent
  • Pensioen opbouw vanaf 8 weken
  • Veel scholings- mogelijkheden binnen het bedrijf en Luba! Denk dan bijvoorbeeld aan je heftruckrijbewijs of cursus technische tekeningen leren lezen
  • Als je met eigen vervoer komt kan je voor de deur parkeren

Wat wij vragen

  • Zelfstandig naar het werk in West-Friesland kunnen komen
  • Instelling: afspraak = afspraak
  • Bereid om te werken in ploegendiensten

Over het bedrijf

Werken bij dé ondernemer van West-Friesland? Dat is wat jouw toekomstige collega's met veel plezier doen bij dit bedrijf! Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar en heeft zich van producent in meubelen ontwikkeld tot een grote speler op het gebied van interieur in haar eigen segment. Naast het zelf ontwerpen en maken van nieuwe houten meubels, richten zij zich ook op de inkoop. Dit is zowel van meubels als accessoires.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau