Luba Uitzendbureau

Medewerker verkoop binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze allround functie krijg je te maken met een divers takenpakket. Samen met jouw zeven collega's ben je het eerst aanspreekpunt van de klanten. Jouw werkdag bestaat uit het verwerken van binnenkomende orders, offertes opstellen en het beantwoorden van klantvragen. Deze vragen lopen uiteen; over de toepasbaarheid van de technische producten tot aan vragen over levertijd of prijzen.

Als eerste aanspreekpunt van dit leuke familiebedrijf ben jij het visitekaartje en zorg jij ervoor dat alle gemaakte afspraken met klanten worden nagekomen. Hiervoor heb je veel intern contact met de afdeling logistiek en inkoop. Daarnaast biedt deze functie voldoende uitdaging. Bezit jij voldoende kennis over de producten? Dan kan je deze functie verder uitbreiden en de producten verkopen door middel van het benaderen van potentiŽle klanten. Jij bent niet bang om te telefoon te pakken en toekomstige klanten te benaderen. Alle skills om een goed verkoopgesprek te voeren, ga jij leren van ervaren collega's. Kortom: genoeg mogelijkheden en uitdagingen voor jou!

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende functie, waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om verantwoordelijkheden verder uit te breiden
  • Je komt te werken in een gezellig familiebedrijf, waar hard werken en plezier voorop staan
  • Een werkgever die openstaat voor jouw mening en initiatieven waarbij voldoende ruimte is op deze te delen
  • Voldoende kansen voor ontwikkeling en het volgen van opleidingen en cursussen.

Wat wij vragen

  • Je hebt een mbo-opleiding in commerciŽle/technische richting of commerciŽle werkervaring
  • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om met klanten in contact te staan
  • Je vindt het belangrijk om je afspraken na te komen en neemt een professionele houding aan richting klanten en collega's
  • Je hebt de juiste instelling om je verder te ontwikkelen en je staat open voor feedback

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leverancier gespecialiseerd in machine- en bedieningsonderdelen. Het assortiment bestaat uit ruim 80.000 producten, gevarieerd van machinevoeten, scharnieren, handgrepen en handwielen. Dit bedrijf richt zich op de industriŽle markt en biedt haar klanten, naast een breed assortiment, ook technische expertise en advies. Naast het standaard assortiment, werken zij ook veel op maat en bieden ze hun klanten een op maat gemaakt product, passend bij hun eisen en wensen.

De sfeer binnen het bedrijf is erg informeel en gemoedelijk. Het is van oorsprong een familiebedrijf. Dat heeft ervoor gezorgd dat iedereen elkaar persoonlijk goed kent en er leuke uitjes worden georganiseerd met met medewerkers en hun partners. De bedrijfscultuur is erg open en medewerkers zijn erg loyaal. Medewerkers werken hard voor successen en deze worden ook gezamenlijk gevierd. Elke vrijdag wordt er een borrel georganiseerd, waarbij je een drankje kan drinken met collega's en een potje kan darten in de bedrijfskantine.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau