Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bewerken van aluminium profielen dit doe je aan de hand van een werkbon. Als je dan inzoomt op de productie dan kun je jezelf voorstellen achter moderne machines waar je de gehele werklijn doorloopt. Omdat de werklijn vraagt om handelingen als boren, zagen, lassen enzovoort, is het een afwisselende functie waarbij ook de ruimte is om zelfstandig bezig te zijn. Het kan zelfs voorkomen dat je op (meerdaagse) montages in het binnen -en buitenland wordt ingezet! Uiteraard ben jij daarom communicatief vaardig zodat het overleggen met jouw collega?s soepel verloopt.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vaste baan
  • Zeer flexibele indeling van werkuren
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een prettige en veilige werkomgeving

Wat wij vragen

  • Technisch inzicht en je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken
  • Een technische opleiding met een voorkeur voor metaalbewerking
  • Ervaring met metaalbewerking is een pre
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Heerhugowaard is de specialist in glazen daken! Hierbij kun je denken aan koepels, zadeldaken, ventilatie oplossingen, piramiden en nog veel meer. Dankzij de 35 jaar ervaring die ze hebben in de constructie van lichtstraten weten ze goed hoe ze hun klanten van dienst kunnen zijn en uiteraard ook welk advies passend is voor de situatie. Ze hebben de instelling om het zo goed mogelijk te doen voor de klanten dus naast het berekenen van de sterkte en het in acht nemen van de wensen letten ze ook op de mogelijkheid tot kostenbesparing of verbetering. De dakconstructies worden op maat gemaakt en daarom is er ook een ruime keuze aan mogelijkheden. Een mooie bijkomstigheid aan de daken die dit bedrijf produceert is dat het een positief effect heeft op de gezondheid, dankzij het natuurlijke licht dat het binnenlaat, en het milieu!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau