Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij dit internationale bedrijf start jij elke dag om 7.00 uur met je 6 collega?s. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor dit magazijn, maar je werkt individueel. In dit magazijn komen de samples binnen van alle productgroepen. Deze worden gebruikt in de showroom en bij beurzen. In het systeem Microsoft Dynamics hou jij bij welke samples al binnen zijn en op welke locatie ze zijn.

Elk jaar zijn er twee pieken. Dat is rond mei en november. In deze periodes worden er continue nieuwe producten geleverd. Dan ben jij verantwoordelijk voor het controleren, uitpakken en registreren van producten. Tijdens het beursseizoen hou jij goed bij welke artikelen er op welke beurs zijn en wanneer deze weer terugkomen. Het kan ook voorkomen dat je meereist naar de beurs en helpt bij het uitladen.

Dat doe je allemaal voor een groeiende en internationale organisatie in woonaccessoires. Het magazijn grenst aan de showroom waar alle artikelen worden gepresenteerd. Daarbij lunch je met je collega's in de kantine waar je voor een lage prijs heerlijke gerechten kan kopen! Van pannenkoeken tot broodje kip. Als je energie nog niet op is aan het einde van de dag, kan je lekker gaan sporten met collega's.

Wat wij bieden

 • Een contract bij jouw toekomstige werkgever zelf
 • Een unieke logistieke functie waarbij je ook in het buitenland gaat werken
 • Goede bedrijfsfeesten en uitjes
 • Premievrij pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • 27-29 vakantiedagen per jaar
 • Personeelskorting op de artikelen

Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring in de logistiek
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je spreekt Nederlands en Engels is een pre
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer, aangezien het bedrijf niet met het ov bereikbaar is

Over het bedrijf

Je wordt onderdeel van een internationale organisatie welke een flinke groei doormaakt! Ze produceren en verkopen de beste merken woonaccessoires en kerstartikelen. Ze staan voor innovatie, creativiteit en kwaliteit. Het magazijn grenst aan de showroom waar alle artikelen worden gepresenteerd. Daarbij lunch je met je collega's in de kantine waar je voor een lage prijs heerlijke dingen kan kopen! Van pannenkoeken tot kipsalade. Als je energie nog niet op is aan het einde van de dag, kan je lekker gaan sporten met collega's. De producten worden geleverd aan tuincentra, bouwmarkten en interieurzaken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau