Luba Uitzendbureau

Medewerker Sales support

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Tilburg
26 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Zoek jij een veelzijdige functie waarin je zelfstandig te werk mag gaan? Dan is dit de perfecte job voor jou! Vind jij het belangrijk dat een bedrijf open en informeel is, ruimte biedt voor jouw ontwikkeling ťn waar betrokkenheid centraal staat? Dan ben jij onze ?perfect match? en nodigen we je uit om direct te solliciteren!

Als medewerker Sales support signaleer je commerciŽle kansen bij de klant en in de markt en benader je telefonisch (potentiŽle) klanten. Je bent intern de vaste contactpersoon voor jouw klanten en je geeft advies aan klanten over product mogelijkheden. Je bent in staat om vraagstukken van klanten te vertalen naar maatwerkoplossingen en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, de intake van orders tot de levering bij de klant.

Je zorgt ervoor dat zowel jouw klanten, als interne afdelingen, over de correcte order- en productinformatie beschikken en daarnaast ondersteun je de accountmanagers met het aanleveren van klantinformatie en prijsoverzichten.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een sterk groeiende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een open en informele werksfeer waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan;
  • Een marktconform salaris en rechtstreeks dienstverband bij jouw toekomstige werkgever.

Wat wij vragen

  • Computerkennis MS Office
  • Je bent communicatief vaardig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal in woord en geschrift;
  • Je kunt het overzicht bewaren tussen diverse werkzaamheden, je kunt goed schakelen tussen verschillende taken en werken onder tijdsdruk;

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een moderne drukkerij die gespecialiseerd is in de productie van blanco en bedrukte etiketten in alle soorten en maten. Ook als het gaat om afwijkende vormen of extreme toepassingen helpen wij u graag. Daarnaast leveren ze apparatuur om de etiketten optimaal te verwerken, zoals printers, transferlinten, labelsoftware en rewinders.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau