WMO Radar

Kind & Tienerwerker Rotterdam Charlois

 • Vacature
 • Zuid-Holland
Rotterdam
9 december 2022

Details van de functie

Logo Ieder kind moet kunnen meedoen in de maatschappij en daar ga jij voor zorgen!

Functieomschrijving

Wmo radar groeit door de extra opdracht in Rotterdam Charlois en daarvoor zijn wij op zoek naar Kind
 • en Tienerwerkers! Ben jij een ondernemende medewerker die zin heeft om samen met ons de nieuwe opdracht neer te zetten?

  Wat ga je doen?

  Je draagt zorg voor een sterk, stimulerend programma voor jeugdigen waarbij de activiteit een middel is om de kinderen/tieners en hun ouders mee te laten doen in de maatschappij. Je organiseert leerzame, leuke activiteiten die bijdragen aan zelfvertrouwen van de jeugd in Rotterdam Charlois (denk aan sociaal emotionele ontwikkeling, taalachterstand, armoede, overgang bo/vo). Je gelooft in eigen kracht en weet deze aan te spreken bij zowel kinderen als ouders. Samen met kunst/cultuur/sporten en spel aanbieders werk je samen in de wijk. Met jouw ondernemerschap en creativiteit weet je ook andere partners in de wijk te betrekken bij ons on aanbod en zo samen te werken.

  Je draagt o.a. bij aan ons programma Powerklas plus. Je bent pro-actief en zoekt jeugd op, op school, bij de vereniging, online en ook op straat. Online werken is integraal onderdeel van jouw werk, je gaat creatief aanbod creren dat aansluiten bij de kinderen en tieners uit de buurt, denk bijvoorbeeld aan (social) challenges of een meidenclub.

  Onze aanpak is gebaseerd op de WIE focus, gericht op Wederkerigheid, het Informele netwerk van de bewoner/ klant, en het versterken van de Eigen kracht, ook van de sociaal kwetsbare burger.

  ?Wie zijn wij?

  Wij zijn een team van 10 jongerenwerkers/tienerwerkers en net gestart met de nieuwe opdracht. We verbinden bewoners, bedrijven en organisaties in Rotterdamse wijken, waardoor we beter voor elkaar zorgen n elkaar versterken. Jij gaat aan de slag als Kind

  -en tienerwerker in Charlois. Wij zoeken medewerkers die, ondernemend zijn, onze visie delen en zin hebben om de nieuwe opdracht samen neer te zetten. Dit doen wij samen met medewerkers van de huidige partijen en andere gemotiveerde kandidaten.

Wat je krijgt

Wij bieden een afwisselende baan in bruisende organisatie. Een innoverende stad die veel mogelijkheden biedt. Voldoende ruimte dus voor eigen inbreng. Je krijgt bij ons veel vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij;

? Arbeidsovereenkomst voor minimaal 28 uur per week;

? Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;

? Salaris in schaal 8 cao Sociaal Werk (per jan. 2023 min. ?2867,
 • en max. ?4086,-);

  ? Een Individueel keuzebudget van bijna 19%, incl. eindejaarsuitkering;

  ? Laptop en telefoon.

Wie je bent

Jij bent een professional die gelooft dat je door continu leren en verbeteren van elke buurt een betere buurt maakt. Je bent een doorpakker en denkt out of the box. Netwerken, kansen zien en benutten en verbinding maken met anderen gaat je gemakkelijk af. Je gaat altijd uit van de eigen kracht van jongeren en laat de regie daar waar het hoort. Je weet daarnaast goed om te gaan met veel vrijheid, kunt goed plannen en voelt je verantwoordelijk voor het behalen van resultaten van jou en het team.

? Afgeronde gerichte hbo-opleiding;

? Flexibel werken is geen probleem voor jou, je werkt indien nodig ook in de avond of in het weekend;

? Je hebt oog voor jeugd n de (online)kanalen waar zij zich bevinden;

? Ondernemend, commercieel, daadkrachtig, proactief en je kunt prioriteiten stellen.

?Ben jij de medewerker die we zoeken?

Stuur dan je cv n een korte motivatie direct in via de sollicitatiebutton.

Vragen over de vacature kun je telefonisch stellen aan Ingrid Vijfhuizen (06
 • 135 631 32).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WMO Radar