City 360

Toezichthouder regio Zuid-Nederland bijbaan

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan bij verschillende gemeenten in het zuiden van Nederland? Bekijk dan snel onze vacature!

Functieomschrijving

Als toezichthouder ben jij het visitekaartje van de gemeenten in het zuiden van Nederland. Jij bent degene die de rust bewaart, de leefbaarheid bewaakt en de bewoners en gasten een veilig gevoel geeft. Voor de gemeente Gorinchem, Loon op Zand, Peel en Maas en Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar parttime toezichthouders die stevig in hun schoenen staan en blij worden van een flexibele bijbaan en niet terugdeinzen voor zowel avond
  • en weekenddiensten. Jij krijgt de volledige vrijheid om te kiezen of je voor één of meerdere gemeenten wilt werken.

    Voor jou is het belangrijk dat je ook vandaag weer een scherp oog voor detail hebt, of het nu gaat om het controleren van door burgers aangeboden afval of om het houden van toezicht bij een fietsenstalling. Overlast gevende jongeren of dronken personen spreek jij aan op hun gedrag. Ingezet worden tijdens leuke evenementen en/of feesten is voor jou ook geen probleem, jij pakt alles aan. Uiteraard doe je dit werk niet alleen en ga je altijd samen met een collega op pad. Ook controle van de Drank en Horecawetgeving behoort tot je takenpakket.

    Aan jou is het om de situatie op dat moment goed in te schatten om te weten welke vervolgstap op dat moment gewenst is. Dit kan je leidinggevende zijn, of de politie. Aan het einde van je dienst meld je je weer af bij je leidinggevende en eventuele bijzonderheden rapporteer je naar de gemeente.

Wat je krijgt

· Een Leuke, afwisselende bijbaan in een dynamische regio;

· Een dienstverband op oproepbasis 6 -10 uur per week;

· Uitzicht op een vaste aanstelling met uren en opleiding;

· Een fijn stel collega?s om je heen;

· Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld BOA;

· Een passend salaris met toeslagen, reiskostenvergoeding, doorbetaalde pauze, maaltijdvergoeding en een reistijdvergoeding;

· Je kunt werken waar en wanneer jij wilt. Hoe mooi is dat?!

Wie je bent

· Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B;

· Je hebt een positieve, vriendelijke en bovenal dienstverlenende houding;

· Je bent in staat om doortastend op te treden;

· Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

· Je bent bereid om onregelmatig te werken en af en toe te reizen voor je werk;

· Je houdt van afwisselend werk in verschillende gemeenten;

· Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk ook.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waarvoor 20 jaar in je verleden wordt teruggekeken maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze vacature door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360