Embrace hospitality services

Gastheer / gastvrouw UWV Haarlem

Details van de functie

Logo Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie van UWV Haarlem? Als gastheer / gastvrouw maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

Functieomschrijving

Als gastheer of gastvrouw werk je bij een receptie met een informele sfeer in UWV Haarlem. Hier geef je medewerkers en bezoekers een warm welkom. Als gastheer of gastvrouw ben je het eerste aanspreekpunt, beantwoord je vragen en bied je mensen een lekker bakje koffie aan. Zie je dat iemand om zich heen kijkt en zoekende is? Dan stap jij erop af en vraag je of je kan helpen.

Werken als gastheer / gastvrouw

Als gastheer of gastvrouw herken je de bezoeker die binnenkomt voor een afspraak. Gehaast, want er er stond file. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, duidelijke aanwijzing over waar ze naar toe kan. Dankzij jouw handelen is de bezoeker op tijd aanwezig bij haar afspraak.

Wat je krijgt

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als gastheer of gastvrouw een warm welkom verwachten in combinatie met een workshop hospitality. Daarnaast bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen. Ook biedt Embrace jou:

  • Bruto uurloon van ?10,50 en ?13,50.
  • Contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Reiskostenvergoeding van ? 0,19 per kilometer (vanaf 9 km).
  • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als gastvrouw in de horeca, toerisme of bij evenementen. Dat kan zeker helpen. Maar jouw passie voor hospitality, dąt is waar het echt om draait. Als hostess bij Embrace:

  • Ben je 5 dagen per week en 9 uur per dag beschikbaar. Maandag t/m vrijdag, de werktijden van 08:00 tot 17:00.
  • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
  • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning sir, how can I help you?
  • Woon je binnen 30 kilometer van Haarlem.

Solliciteer snel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je graag welkom bij Embrace!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services