Consolid

Opleiding tot treinmachinist

Details van de functie

Logo Het opleidingstraject tot machinist start op 1 januari 2023, duurt circa 6 maanden en wordt betaald door Arriva. In de klas krijg je alle theorie en in de cabine van de trein leer je alles over de praktijk. Wanneer je de examens met goed resultaat hebt afgerond, mag je zelfstandig rijden. Uiteraard begeleiden de mentoren je hierin.

Indien je belangstelling hebt in de opleiding tot machinist dan is het belangrijk om te weten dat het opleidingstraject loopt van begin januari 2023 t/m begin juli 2023.

Let op! Deze gehele periode dien je fulltime beschikbaar te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt in een hecht team dat op een informele wijze met elkaar omgaat. Het team bestaat uit machinisten die net als jij pas zijn gestart, tot ervaren collega's die al jaren in het vak zitten. Je werkt op wisselende tijden en dagen.
  • De opleidingskosten worden betaald door Arriva;
  • Vanaf de start van de opleiding ontvang jij direct salaris. Na afronding van de opleiding verdien je EUR 2.196,- oplopend tot EUR 3.127,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week) met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ontregelmatigheidstoeslag en pensioenregeling;
  • Boven op je salaris krijg je een toeslag per gereden dienst van EUR 9,00 per dag.
  • Je valt onder de cao Multimodaal vervoer;
  • Hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit in werkdagen en -tijden;
  • Arriva vrij vervoerpas.

Consolid verzorgd de werving en selectie van dit traject. Zodra je alle stappen van het selectietraject succesvol heb doorlopen treedt je in dienst bij Arriva.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid