Gom

Flexibele schoonmaak medewerker diverse objecten in Lelystad en Zeewolde

Details van de functie

Logo Wil jij lekker onderweg zijn en zelfstandig werken in de omgeving van Lelystad en Zeewolde? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in Lelystad en Zeewolde in Flevoland voor ongeveer 25 uur per week.
Je rijdt in de omgeving daar diverse objecten, uiteraard is er een reiskostenvergoeding hiervoor. Je maakt de klant blij met jouw glimlach en laat een schone omgeving achter om vervolgens door te rijden naar het volgende object. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze baan uitdagend en leuk. Je hebt wel een rijbewijs nodig, eigen vervoer en je moet goed zelfstandig kunnen werken.

De werktijden liggen tussen 08.00 en 16.00 uur maar op woensdag en vrijdag kan dat ook tot 20 uur zijn. Als schoonmaker of schoonmaakster werk je parttime of fulltime en kun je op verschillende tijden werken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • bij goed functioneren kans op een vast dienstverband;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Lelystad, Flevoland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom