WerkTalent

Service Engineer | ICT

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent werft voor verschillende bedrijven in de Software & ICT sector in de regio's, Breda, Oosterhout, Roosendaal en Etten-Leur.

Op dit moment zoeken wij voor een aantal bedrijven, deze bedrijven zijn hard op zoek naar ervaren mensen maar ook naar mensen die graag willen.

Zo krijg je de mogelijkheid om jezelf binnen de bedrijven te ontwikkelen.

Ga jij aan de slag bij een van deze bedrijven en bij jij klaar voor een leuke & uitdagende functie binnen de Software & ICT.

Functieomschrijving
Voor onze bestaande en nieuwe klanten installeer, beheer en optimaliseer jij al onze voorkomende ICT oplossingen. De functie van Service Engineer is een zeer veelzijdige functie waarbij je veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.

De eerste dag help je je collega-infrastructuuringenieur met een installatie, de tweede dag begin je de dag met het oplossen van internetproblemen, en de derde dag ga je naar een klant om een nieuwe werkplek in te richten. De volgende dag eindig je met het routinebeheer van weer een andere klant. Zo kom je veel verschillende klanten tegen. Omdat je gemakkelijk tal van bedrijven en mensen kunt benaderen, moet je er altijd voor zorgen dat de klant goed geďnformeerd is en dat alles functioneert.

Kortom je gaat aan de slag in een diverse functie, in een jong en groeiend bedrijf. Zo is geen dag meer het zelfde!

Functie-eisen
- Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis en ervaring met Azure, Office 365, Windows Server. VMWare en Veeam backup software is een pré, het is geen vereiste om met al deze producen/systemen gewerkt te hebben;
- Een servicegerichte, oplossingsgerichte houding;
- Daarnaast bezit je goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden, je weet ICT gerelateerde zaken op een begrijpelijke manier aan personen uit te leggen.

Arbeidsvoorwaarden
- Salaris tussen de EUR2400 & EUR3500 (afhankelijk van ervaring & Kennis)
- Diverse doorgroeimogelijkheden;
- Je gaat aan de slag in een ambitieus team met leuke collega's;
- De leukste uitjes en wekelijkse vrijdagmiddagborrels.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent