Luba Uitzendbureau

Inpakmedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Katwijk
4 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met jouw collega's verzorg je de maaltijden voor ziekenhuizen en verzorgingscentra. De verschillende koks binnen dit bedrijf maken maaltijden op grote schaal. Deze maaltijden ga jij portioneren. Ieder ziekenhuis heeft andere maaltijden, dus de ingrediŽnten van de maaltijden verschillen. Je verdeelt het in bakjes zodat het bij de klant alleen nog opgewarmd hoeft te worden. op jouw werkplek wordt middels een scherm aangegeven wat er in de maaltijd moet zitten. Zodra het bakje vol is gaat deze door op de productieband en wordt deze klaar gemaakt voor verzending. Je staat in een ruimte met ongeveer acht collega's. Je werkt zowel in een team maar ook vaak zelfstandig.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur. Maar het is ook mogelijk om de avonddienst te werken van 19.00 - 04.00 uur. Eťn keer in de 3 weken werk je ook op zaterdag en zondag, daarvoor ben je dan 2 andere dagen in de week vrij.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan in dagdiensten waar jij per direct kan starten
  • Op zaterdag een toeslag van 35% en op zondag een toeslag van 50%
  • Een baan voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een afwisselende zelfstandige functie met gezellige collega's

Wat wij vragen

  • Je werkt precies en volgens de hygiŽne regels die hier gelden
  • Je kan werken in een gekoelde ruimte bij 4 graden
  • Je kan zelfstandig aan het werk, maar je bent ook een echte teamplayer

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf die elke dag koelverse gerechten op maat maakt voor verschillende doelgroepen zoals ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Gestart als groentewinkel en nu uitgegroeid tot een duurzaam bedrijf die wel 28.000 mensen per dag voorziet van een dagverse maaltijd. Daarmee zijn ze gegroeid tot een bedrijf met wel 200 medewerkers op de locatie in Katwijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau