Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ga je aan de slag in het magazijn met het lossen van een grote container. Jij gaat helpen met het lossen van deze container en het uitpakken van producten. Jouw werkdag ziet er als volgt uit: producten vanuit de container uitpakken, kwaliteitscontrole van de producten en vervolgens producten met de juiste kwaliteit inpakken voor het magazijn. Naast het lossen, help je jouw collega's met het picken van orders en inpakken van bestellingen. De werktijden zijn van 8:00 tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een leuke fulltime baan bij een gezellig bedrijf in Nootdorp
  • Reiskosten vergoeding
  • Zolang je via Luba werkt word je wekelijks en op tijd uitbetaald!

Wat wij vragen

  • Je kan per direct beginnen
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je kan secuur werken en vindt het leuk om in een logistieke omgeving te werken

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is meer dan een gewone interieur groothandel. Het is begonnen als familiebedrijf en bestaat al bijna dertig jaar. Ze zijn misschien wel het bekendste en meest inspirerende merk van Nederland. Ze hebben een ruime collectie aan woondecoratie en meubelen. Hun items hebben een chique tintje en zijn geschikt voor elke inrichting en huishouden. Ze gaan met de trends mee en de collectie wisselt driemaal per jaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau