Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker allround

Details van de functie

Logo Over het werk

Als allround magazijnmedewerker ben jij werkzaam in een bedrijf dat carrosserie-werkzaamheden verricht. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het opbouwen van laadkranen en beladingssystemen. De vrachtwagens komen binnen en worden hier naar de wens van de klant omgebouwd in de nette werkplaats. Dit is maatwerk, zodoende is iedere om,- of opbouw uniek!

Als allround magazijnmedewerker heb je de belangrijke rol om de monteurs te ondersteunen. Je zorgt dat de juiste spullen tijdig in de werkplaats zijn zodat jouw collega´s goed door kunnen werken. Daarnaast ben jij degene die orde schept. Denk hierbij aan het verwerken van de binnenkomende goederen en het klaarmaken van kleine bestellingen. Verder spring jij in waar nodig! Een voorbeeld hiervan is het wegbrengen van goederen met de bus van de zaak. Omdat veel onderdelen die worden gebruikt zwaar zijn zal jij artikelen vaak verplaatsen met de heftruck. Een heftruck- certificaat óf de ambitie er een te halen is hierdoor een must!

Wat wij bieden

 • Een startsalaris tussen ?2100 - ?2600,-
 • Een fulltime (32-40 uur) aanstelling
 • Een allround functie waarbij geen werkdag hetzelfde is
 • Reiskosten v.a. 10 km (0,19 cent/km)
 • Uitzicht op een vast contract
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de vorm van opleidingen en doorgroei
 • Een betrokken, ervaren groep collega´s met oog voor elkaar. Je wordt dus onderdeel van een mooi team!

Wat wij vragen

 • Boven alles: jij hebt er zin in. Ervaring is een pré maar niet nodig.
 • De wil om je in te zetten, te leren en iedere dag een beetje beter te worden is belangrijker.
 • Een heftruckcertificaat is een pré, kan eventueel ook worden aangeboden.
 • Jij bent nauwkeurig. De logistiek blijft hand in hand gaan met processen en nauwkeurigheid houdt deze processen goed werkend!
 • Jij vind afwisseling in het werk belangrijk. Er is niet één werkwijze door het maatwerk dat binnen het bedrijf centraal staat. Geen dag is dus hetzelfde.

Over het bedrijf

Jij komt te werken in een hechte organisatie. Het team (+/- 20 collega´s) kent veel lange dienstverbanden en zodoende is het team erg goed op elkaar ingespeeld. Dit betekent dat iedereen elkaar graag helpt, men weet wat ze van elkaar mogen verwachten en staat persoonlijke aandacht centraal.

Door de persoonlijke aanpak van het bedrijf wordt er altijd gekeken naar de kwaliteiten van de medewerkers. Verder staat eigen ontwikkeling centraal en zie je dat in termijn mensen binnen het bedrijf ook doorstromen naar verschillende functies. Dit maakt de baan niet alleen nu, maar ook in de toekomst interessant.

Interesse in de functie, of wil jij meer weten over het werk of de organisatie? Neem dan gerust contact op.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau